test

Profesor Ericson, švedski lekar, biolog i istraživač, radio je kao hirurg specijalizovan za opekotine.Kada je upoznao svoju ženu, profesionalnog kozmetičara, javila se ideja da udruže svoja naučna saznanja. Rezultati su nadmašili njihova očekivanja i 1962. godine osnovan je prvi Ericson Beauty Treatment Centar u Parizu. Bio je to početak brenda ERICSON LABORATOIRE.Sporazumom potpisanim sa laboratorijom za međunarodnu ekspertizu, formule ERICSON LABORATOIRE permanentno se proveravaju kako bi se osigurala efikasnost i neškodljivost, koju garantuje „Sertifikat o bezbednosti“.

Danas, brend ERICSON LABORATOIRE prisutan je u više od 70 zemalja širom sveta u kozmetičkim salonima, klinikama, spa centrima i hotelima. Ovaj estetsko-terapijski koncept zasnovan je na inovativnim i naučnim dostignućima u kozmetologiji i estetskoj medicini. U širokoj paleti proizvoda za negu lica i tela ERISCON nudi tretmane krio proteinima, fitohormonima, hemijske pilinge, kao i tretmane protiv bora, akni, ožiljaka i pigmentacije.

FEMINITY i HYDRACLINIC tretmani za negu lica, poznati su po primeni posebnih aktivnih supstanci za čiji su pronalazak dobijene Nobelove nagrade u oblasti hemije i medicine.

ERICSON kozmetika namenjena je svim ženama koje žele potpunu negu sa vidljivim i dugotrajnim rezultatima. Pored profesionalnih tretmana dostupni su i proizvodi za kućnu negu.

Ekskluzivni uvoznik i distributer za Srbiju i Crnu Goru je kompanija D Cosmetics.

NOVACID PEEL OFF PILING

NOVACID PEEL OFF PILING
NOVACID PEEL OFF PILING Piling sa kristalima aluminijum oksida (sastojak sa veliki...
Na osnovu 8 recenzija.
NOVACID SERUM

NOVACID SERUM
NOVACID SERUM Novacid serum za eksfolijaciju I regeneraciju koze obogacen derivatima...
Na osnovu 5 recenzija.
ERICSON LABORATOIRE FOOT REPAIR

ERICSON LABORATOIRE FOOT REPAIR
ERICSON LABORATOIRE FOOT REPAIR Kompletna nega za oštećena stopala. DERMA CALM BO...
Na osnovu 5 recenzija.