test

Meilab se bavi proizvodnjom bebi kozmetike, fitokozmetike sa biološki aktivnim supstancama i aktivnim supstancama za farmaciju. Osnovna ideja i koncepcija Meilab-a je da se dugogodišnje iskustvo i istraživačko znanje akumulirano u naučnim ustanovama, transferiše u proizvodnju proizvoda koji bi posedovali garanciju visokog kvaliteta i apsolutno bili konkurentni na svetskom tržištu.

1990. godine je napravljen prvi iskorak i započeta proizvodnja bebi kozmetike koja u svom sastavu ima isključivo prirodne sirovine, visokog kvaliteta. Zaštitni krem za svakodnevnu negu beba i kolekcija namenjena bebama i deci, sa biljnim uljima u svom sastavu. Dalji razvoj je išao u pravcu kreiranja preparata namenjenih, pre svega svakodnevnoj nezi i tretmanu prirodnih promena našeg tela, u čijem su sastavu biološki aktivne supstance (biljni ekstrakti, biljna ulja, etarska ulja).

Proizvodi i grupe proizvoda namenjeni za tretman lica, anticelulit program, tretman u kuri mršavljenja, masaža tela, pedikir, dijagnostika, dezinfekcija,... Najsvežije ideje i pravci razvoja, najnoviji rezultati laboratorijskih testiranja, inovacije u tehnologiji proizvodnje i kontrole prirodnih supstanci su odlika proizvoda, ili grupe proizvoda u liniji proizvoda MEILAB.

Kvalitet proizvodnog programa je strogo kontrolisan i saglasan svetskom standardima (PhEur, USP, BP).

MORAČ GEL

MORAČ GEL
Morač gel Primenjuje se kao završni tretman i nanosi se masažnim pokretima od stop...
Na osnovu 7 recenzija.
MORAČ PILING

MORAČ PILING
Morač Piling Primenjuje se kao početni, pripremni postupak, kojim se uklanjaju izu...
Na osnovu 8 recenzija.
BADEM ULJE 30 % KREMA

BADEM ULJE 30 % KREMA
Badem ulje 30 % krema za lice je emulzija za negu kože lica, vrata i poprsja. Sadrži ...
Na osnovu 17 recenzija.