test

Neostrata

Otkrijte dermatološku liniju za negu kože koju preporučuju i koja je visoko ocenjena od strane eksperata širom sveta. Stvaraoci linije NeoStrata su dr Van Skot i dr Ju, svetski poznati vizionari i lideri u kozmetskoj dermatologiji. Oni su kreatori i nosioci originalnih patenata kao što su prvi glikolni piling i anti-aging efekat alfa-hidroksi i polihidroksi kiselina.
Ovim otkrićima uneli su revoluciju u anti-aging tretmane i nosioci su mnogobrojnih nagrada u ovoj oblasti. Doktori Van Skot i Ju su neprevaziđeni stručnjaci u polju kozmetske dermatologije i daju stalni doprinos u naučnim inovacijama i patentima, i publikuju kliničke studije u značajnim medicinskim časopisima. NeoStrata je klinički i naučno dokazala efikasnost svojih preparata za negu kože koje preporučuju lekari.

Efekat je vidljiv kako na površini kože tako i u samoj strukturi kože. Na Vašoj koži se vide dramatične promene, ona je podmlađena i lepa. Efekat NeoStrata preparata dokazan je brojnim kliničkim studijama na različitim tipovima kože i kod različitih stanja kože kao što su foto-starenje, rozacea, hiperpigmentacija, izražena suvoća kože i akne.

KREMA ZA NEGU VRATA

KREMA ZA NEGU VRATA
KREMA ZA NEGU VRATA SA TROSTRUKIM EFEKTOM Podiže opuštenu kožu vrata i vraća joj ...
Na osnovu 2 recenzija.
NEOSTRATA - SKINACTIVE LINELIFT

NEOSTRATA - SKINACTIVE LINELIFT
NEOSTRATA - SKINACTIVE LINELIFT - je efikasan punjač bora. U dva jednostavna korak...
Na osnovu 7 recenzija.