FAQ – Najčešće postavljana pitanja

1. Kada će mi moja GlamBox kutija biti poslata?

Tačan datum dostave je iznenađenje! Ali, uglavnom ciljamo da GlamBox pošaljemo između treće i četvrte nedelje u mesecu. Onda kada ti pošaljemo GlamBox, poslaćemo ti i e-mail.

 

2. Da li nekad nudite besplatno slanje?

Da, UVEK nudimo besplatno slanje kutije.

3. Čije usluge koristite prilikom slanja GlamBox- a?

Sarađujemo sa velikom brojem kurirskih službi da bi dostavili sve naše kutije. Sva pitanja koja imaš vezana za slanje same kutije pošalji nam na e-mail info@glambox.rs i biće nam zadovoljstvo da ti pomognemo na bilo koji način.

4. Gde sve vršite dostave?

Za sada, na celoj teritoriji Republike Srbije.

 

5. Koja je procedura za međunarodne pošiljke?

Uskoro otvaramo naše kancelarije u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, pa će biti više informacija na tu temu.

6. Da li moram da budem prisutna onda kada mi stigne GlamBox?

Neko mora biti prisutan da preuzme pošiljku od našeg kurira, prilikom prijave obrati posebnu pažnju na to da li si dobro upisala adresu i broj telefona. Kurir će uvek zvati pre nego donese pošiljku, i ne sudelovanje u koordinaciji pošiljke će rezultirati tako što će kutija biti vraćena, stoga – obrati pažnju na kurirov poziv.

7. Nije mi stigla moja GlamBox kutija. Šta da radim?

Pre svega, proveri da li su dobro uneti adresa i broj telefona na tvom profilu (uloguj se na svoj nalog da to potvrdiš). Ako nisi dobila svoj GlamBox u roku od nekoliko dana po dobijanju mejla da ti je isti poslat, onda te molimo da nam pošalješ e-mail na info@glambox.rs sa sledećim podacima: ime i prezime, e-mail, datum  transakcije i odabrana pretplata.

8. Šta ako hoću da promenim adresu?

Pretplаtnici mogu dа promene svoju аdresu isporuke i primаocа kutije u bilo kom trenutku direktno sa vašeg naloga. Da bi to uradili, uloguj se i klikni na PRETPLATE na levom meniju na nalogu. Zatim izaberi preplatu koju želiš da pogledaš, i tu ćeš biti u mogućnosti da promeniš adresu slanja pošiljke koja je povezana sa ovom pretplatom.
Ako ti bude bila potrebna bilo kakva pomoć, kontaktiraj nas na info@glambox.rs i mi ćemo ti pomoći da promeniš podatke koje želiš.