Politika Privatnosti

GlamBox se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke. Ličnim podacima smatraju se sve informacije kojima se utvrđuje identitet Kupca (ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). GlamBox neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

 

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima u GlamBox-u odgovornih za poštovanje načela zaštite privatnosti.. GlamBox se obavezuje da štiti lične podatke Kupaca time što prikuplja samo osnovne informacije o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) GlamBox ima pravo da koristi isključivo radi ocene posećenosti i poboljšanja samog sadržaja.

 

Kao pojedinac imate pravo da saznate koje podatke posedujemo o vama i ispravite ih ukoliko je to neophodno , takođe, imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Daćemo sve od sebe da poštujemo vaše želje. Za sva druga pitanja pogledajte FAQ (često postavljana pitanja).

 

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na veb prodavnicu www.glambox.rs.

 

Glambox, Inđija

 

Zadnja izmena politike privatnosti 10.03.2017.