O nama

Šta mi radimo?

 

GLAMBOX.rs je online pretplata za najeksluzivniju kozmetiku koja je jako brzo postala omiljena među ljubiteljima nege tela i trendseterima širom sveta. GLAMBOX je je savršeno iznenadjenje i poklon za prijatelje, voljene i naravno za sebe samu. Za 1299 RSD mesečno, dobićeš prelepu upakovanu kutiju koja sadrži pet deluxe prizvoda za lepotu dostavljenih direktno do tvojih vrata.

 

Imaš problem kada moraš da izbereš proizvodza tebe u moru kozmetičkih preparata?

 

GLAMBOX.rs rešava taj problem za tebe. Svakog meseca ćeš primiti na kućnu adresu najbolje proizvode za tvoju kožu i kosu. Naruči svoje proizvode online i dobićes pet proizvoda veličine za putovanja ili kako proizvodjač zeli da se promoviše. U kutiji će biti i razni popusti za kozmetičke salone i usluge.

 

GLAMBOX sadrži prizvode od poznatih brendova ili novih kompanija koje se probijaju na tržište. Predivne i luksuzne kutije koje ćeš svakog meseca dobijati sa uzbuđenjem, će te uvek prijatno iznenaditi. Između ostalog, one će sadržati i knjižicu sa savetima naših eksperata kako da koristiš proizvode koje si dobila radi postizanja najboljeg efekta i kako da uz pomoć njih zasijaš i podariš svom telu negu koje zaslužuje.

 

GLAMBOX je naravno savršen i luksuzan poklon i za tvoje najvoljenije. Sada možeš da odahneš kada kupuješ kozmetiku jer GLAMBOX će ti otkriti nove uzorke i proizvode, a sigurni smo da ćeš pronaći neki novi proizvod koji će ti savršeno pristajati i bez koga nećeš moći da zamisliš dalju negu sebe i svog tela. Za više saveta molimo te da nastavi ovde

 

Saradnja sa proizvodjačima i distributerima?

 

Mi uvek tražimo novi i interesantan proizvod da uključimo u naš GLAMBOX i pretstavimo našim pretplatnicima. Molimo vas javite se na 060 4526269 - ( 060 GLAMBOX ) ili nam pisite na info@glambox.rs da porazgovaramo o saradnji.