Kako da nosiš "Starke" ?

Napisao: dblogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-08-18 Pregleda: 9059 Komentar: 0

Čuvene patike „All Star“ kompanije „Converse“  poznatije kod nas kao „Starke“ su na tržištu nešto manje od 100 godina. Pojavile su se 1917. godine sa u crnoj i beloj boji sa ciljem da postanu patike za košarku. Kada ih je probao čuveni košarkaš Čarls Tejlor, bio je oduševljen njihovom udobnošću. On tada postaje glavni promoter Starki i na njih stavlja svoj potpis. Njihov dizajn se menjao tokom godina, a sredinom 60’-ih godina 20. veka je počela njihova proizvodnja u raznim bojama. Danas se mogu kupiti i duboke, plitke, jednobojne, šarene ili pak "Starke" na štiklu.

Converse je uvek bio način života, a popularne Starke su njegov neizostavan deo. One se smatraju najjednostavnijim i najkorisnijim patikama svih vremena. Starke možete nositi zaista na mnogo načina, a mi ćemo vam predstaviti neke od njih.

*** Crna kožna jakna, uske farmerice, udobna košulja ili majica savršeno odgovaraju uz bele ili crne Starke. Uz to dodajte i odgovarajuću torbu i sigurno ćete izgledati savršeno i moderno.

 

 

*** Čipkasta suknja, trendi majčica i Starke u boji će učiniti da izgledate kao da ste upravo došli iz New York-a. Umesto čipkane suknje možete nositi i crnu kožnu suknju i belu majicu. U svakom slučaju nećete biti „out“.

 

 

*** U toku leta Starke možete kombinovati sa kratkim „iscepanim“ šortsom i udobnom letnjom bluzom. Uz tu odevnu kombinaciju idu sve vrste starki. Budući da su cvetni detalji sada u modi, možete se odlučiti i za šarene patike. Takođe se Starke nose i uz haljine. Letnja haljina u „Ombre“ stoli, kojoj se prelivaju boje od bele do roze, odgovarajući nakit i jakna od džinsa se fantastično slažu uz Starke. Ovakvu odevnu kombinaciju možete nositi i u proleće, ali i za vreme rane jeseni.

 

 

*** Crvene „All Star“ patike su zaista upečatljive. Kombinujte ih sa crvenim blejzerom ili mantilom, džinsom i udobnom belom pamučnom majcom ili majčicom na plavo-bele pruge.

U principu "All Star" Converse patike idu uz sve. Slavne ličnosti ih nose i na Crvenom tepihu, ali ih možete obući i u casual stilu kada idete u šetnju sa prijateljicama, u radnju, šoping itd.Ostavite komentar

Verifikacija