Najpopularniji gedžeti za lepotu

Napisao: blogs Objavljeno u: Lice i telo Postavljeno: 2015-11-03 Pregleda: 486 Komentar: 0

Kada nam neko kaže „sredstva za lepotu“, uglavnom pomislimo na kremice, losione, pilinge i ostale hemijske kozmetičke preparate koji nam pomažu da održavamo i poboljšavamo izgled dvoje kože i tena. Ipak, nisu samo kozmetički preparati ti koji su popularni.  Kod nas, malo manje, dok su u svetu hit. Predstavljamo vam najbolje beauty gadget-e o kojima biste mogli razmisliti da ih posedujete.

Anti-ager

On predstavlja mini-ručni laser.  Ovaj uređaj se razlikuje od onih koji se nalaze u profesionalnim salonima, i za koje je potrebno mnogo više vremena i stručnosti. Ovaj uređaj je namenjen za korišćenje kod kuće i on koristi određene svetlosne zrake kako bi stimulisao prirodnu obnovu ćelija i podstakao stvaranje kolagena u ćelijskom nivou. Ovaj tretman podstiče samo-regeneraciju kože i rezultuje novom, svežom, mnogo mladalačkijom kožom. Koristi se isključivo na dobro očišćenoj koži, i zračenje se primenjuje ravnomerno, prelazeći sve zone kože na licu. Moguće je da dođe do privremenog crvenila ili blagog otoka koji veoma brzo prođe. U svakom slučaju, ukoliko se odlučite na kupovinu ove simpatične spravice, prethodno dobro izučite kako se koristi i na koji način će vam pomoći u rešavanju problema. Cena je oko 495$ (čista sitnica!) omg!

Uređaj protiv akni

Ovaj uređaj je dizajniran za ciljane tretmane – samo područja na kom se nalaze akne, i ne služi za tretiranje čitavog lica. On na sebi ima LED lampu sa plavim led svetlom  koje je dokazano antibakterijsko.  Ipak, to nije sve. Na ovom uređaju se nalazi i sistem koji blagim zagrevanjem i vibracijom pomaže prilikom otvaranja začepljenih pora. Mogu ga koristiti tinejdžeri i odrasli, i pogodan je za sve uzraste. Koristi se tako što se u toku dana, dva do tri puta uređaj postavi na kritično područje i ostavi da deluje oko dva minuta. Što je bubuljica ili akna plića i manje upaljena, korišćenje ovog uređaja će brže dati efekte. Cena je oko 79$ što je zaista prihvatljivo ukoliko uzmemo u obzir koliko kozmetički preparati za lečenje akni i bubuljica koštaju.

Uređaj za ispravljanje bora

Ovaj uređaj koristi raznolike vrste LED dioda (ćilibar, crvena i infra-crvena boja). Proizvođači tvrde da koža upija energiju iz ove svetslosti i da je to podstiče na proizvodnju kolagena i elastina, te da otklanja crvenilo i iritiranost kože, kao i da ubrzava ćelijsko obnavljanje kože. Za najbolje rezultate trebalo bi ovaj uređaj koristiti od pet do sedam puta nedeljno. Na očišćeno lice se prislanja uređaj i svako područje se tretira oko tri minuta pre prelaska na sledeće. Ukupno trajanje tretmana ne bi trebalo da traje više od trideset minuta. Kada jednom postignete željene rezultate, tada je dovoljno samo održavati postignuto, te ovaj uređaj koristiti periodično – dva puta nedeljno. Cena mu je oko 275$.

Čistač pora

Po našem  mišljenju ovo je možda najpraktičnija spravica koju sigurno mogu svi da koriste. Ima ih u raznim cenovnim opsezima, ali ako ste spremne da kupite „Ferari“ među čistačima pora, sigurno je da ćete se morati odreći oko 200$.  Oscilovanjem na visokoj frekvenciji  ovaj uređaj uklanja masne i zalepljene supstance sa vaših pora. Ukoliko odaberete bolji model, u njemu se nalazi dupli oscilujući prsten koji se vrti u kontra smeru u odnosu na spoljašnji, pa tako osim dubokog čišćenja pora, on će vam priuštiti i pravu masažu lica, odnosno potpuno revitalizovati vašu kožu podsticanjem njene dublje cirkulacije.

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija