Šta se krilo u oktobarsko-novembarskom GlamBox-u?

Napisao: blogs Objavljeno u: GlamBox Postavljeno: 2015-11-23 Pregleda: 707 Komentar: 0

Da li si poručila svoje oktobarsko-novembarsko izdanje pa si imala priliku da uživaš u svojim proizvodima? Ako jesi, brzo poseti našu stranicu i napiši svoje recenzije, a ako nisi, evo kratkog preseka šta se sve moglo dobiti u ovom izdanju!

GlamBox oktobar-novembar 2015. godine su obeležili fantastični proizvodi, a kao i u većini slučajeva, u svakoj kutiji se pronašlo po 5 proizvoda. Pa da krenemo redom, šta je obeležilo ovo izdanje!

1.       Prvi proizvod koji je došao u FULL SIZE izdanju i koji se našao u SVIM kutijama jeste BIOON regenrativno ulje argana od Crystal Derma. Regenerativno ulje argana, nevena i ruže vraća koži neophodnu vlažnost, poboljšava njenu elastičnost i štiti je svojim antioksidtivnim svojstvima od štetnih agenasa. Takođe, osim za lice, ovo ulje je svršeno i za negu tela, odnosno područja kože koja je zahvaćena ožiljcima, strijama i sl. Iako se ovo ulje koristi i kao antiaging preprarat, ono će sigurno prijati i mlađoj koži, pogotovo u toku zimskih i hladnih dana koji nam predstoje. Ukoliko nisi poručila ovaj GlamBox, a mi smo te zainitrigirali sa ovim proizvodom, njegova cena (30ml) jeste 1100 rsd.

2.       Naš već veran brend koji je sa nama od samog početka –Revlon Professional, za ovo izdanje je pripremio za sve naše dame svoj novi proizvod na našem tržištu a u pitanju je Revlon UNIQ ONE maska za kosu. Ukoliko si već imala priliku da se družiš sa nekim Uniq One proizvodom, onda sigurno znaš koliko je ovo odlična stvar! Ova superiora maska dolazi u pakovanju od 300ml i maloprodajna cena joj je 1799 rsd, a ona će nad vašom kosom napraviti izuezetan tretman koji će dubinski hidrirati, hraniti i obnavljati. U ovom izdanju GlamBoxa se našao tester pakovanje, koji si mogla isprobati. Takođe, u tvojoj kutiji se pronašao i promotivni kod od online prodavnice Vsd Trade, tako da na svoje full size izdanje Uniq One maske možeš ostvariti 20% popusta!

3.       Glicerinska krema za ruke bredna Biobody Paris (domaćeg brenda), našla se takođe u svim kutijama i u pitanju je full size proizvod. Ova krema je prava stvar za negu ruku tokom zime, i sigurni smo da će je svaka GlamDama potrošiti do kraja i to uz užitak! Cena je zasita veoma pristupačna s obzirom kako je krema dobra, i iznosi samo 105 rsd za 50 ml.Možete je kupiti u svim Primax apotekama.

4.       Golden Rose Xceed Nu toaletna voda se takođe našla u svakoj kutiji. Ova toaletna voda je stigl u full size izdanju koje je 15 ml. Ove toaletne vode u stvari predstavljaju mirisne note poznatih parfema, i među njima možeš naći od Gucci (Rush) D&G (light blue) pa sve to Naomi Campbel (Cat DeluXe at night). Cena ovog full size proizvoda je 300 rsd za pakovanje od 15 ml.

5.       Peti proizvod je bio drugačiji i nisu sve GlmDame dobile jednako. U skladu sa popunjenim beauty profilima, kao i sa proizvodima koje smo dobili od naših brendova, peti proizvod je moga da bude:

a.       LABELLO Lip Butter Vanilla&Macadamia – sa bogatom formulacijom obogaćenom ši buterom i bademovim uljem, savršeno štiti usne tokom zime od isušivanja. Ovo je nova aroma na našem tržištu i neke GlamDame su imale priliku da je isprobaju. Ovo Labello je dostupno u drogerijama i maloprodajna cena mu je 248rsd

b.      REVLON sjaj u spreju ili REVLOn lak za kosu. Ultra-lagni sprej sa antifrizz efektom koji daje kosi savršeni sjaj ili lak koji trenutno i dugotrajno učvršćuj kosu za čak i najjzahtevnije frizure. U tvojoj kutiji se moga naći i jedan od ova dva Revlon Professional proizvoda. Cena po proizvodu je 1729 rsd.

c.       Max Factor Glossfinity lak za nokte, koji je veoma dugotrajna formula koja vas neće izneveriti. Sprečava krzanje i ljuštenje, a njegova napredna tekstura omogućava ujednačeno lakiranje noktiju. Cena za 5 ml je 300 rsd.

 

Da li se tebi dopao tvoj GlamBox?  Napiši nam svoje utiske J Svako tvoje mišljenje nam znači da budemo još bolji. I ne zaboravi, u toku je poručivanje za decembarsko izdanje!

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija