Najsavršenije „male crvene haljine“

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-12-23 Pregleda: 2970 Komentar: 0

Proslava i doček se bliže i počinje euforična potraga: šta obući? Odmah da vam kažemo: zaboravite „malu“ crnu haljinu koja je uvek u modi! Sada je to mala CRVENA haljina! Bilo da krećete u shopping centre u potragu za onom savršenom, ili ste odlučile da se prepustite veštoj krojačkoj ruci, u našim predlozima ćete sigurno pronaći neke odlične ideje.

Dugačka crvena haljina, do poda sa dugim rukavima, u stilu sedamdesetih će od vas napraviti divu i bićete zapažene gde god da kročite. Dok se druge skidaju, vi se obucite, i naterajte da mašta proradi više! Evo nekih predloga:

Tu je i fantastičan kroj crvene haljine dizajnera Emilio De La Morena, koja je pre svega romantična i razdragana:

Emporio Armani, svilena crvena haljina sa satenskom mašnom na leđima. Klasična, jednostavna i prelepa haljina sa divnim krojem. U kombinaciji sa odgovarajućim modnim dodacima, učiniće od vas pravu damu:

Plišana mini haljina – Balmain – predlažemo uz ovaj kroj upečatljivu ogrlicu uz elegantne minđuše i divne štikle. Naravno, za ovaj model vaša linija mora biti savršena!

Za one sa malo više hrabrosti, tu je Nina Ricci haljina ukrašena šljokicama. U ovoj varijanti vam neće biti potrebno previše dodataka i nakita. Lepe štiklice i ženska torbica i eto vas kao sa crvenog tepiha:

I za kraj, naš favorit definitivno, crvena haljina po ideju Viktorije Bekam. Kroj malo kome može da ne stoji, a deluje i veoma udobno. Čist pogodak za doček 2016.!

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija