Nova godina – nova ti!

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2016-01-08 Pregleda: 689 Komentar: 0

Početak godine je uvek najbolje vreme za nove početke, lični razvoj i ostale druge bitne promene. Uglavom počnemo godinu sa obećanjima koja, kako godina prolazi, uglavnom blede. Međutim, pokušajte da pronađete afirmaciju za svoje ciljeve, i započnite vođenje ličnog dnevnika u kom ćete svaki dan bodriti sebe ka novoj JA! Ono što vam predlažemo da promenite sa dolaskom nove godine jeste:

Više vežbati i biti u formu

Ukoliko vam je teško da ne samo započnete ovo, već i da održavate na nekom nivou, evo nekoliko pomoćnih činjenica. 1) Ako se osećate neprijatno prilikom odlaska u teretanu, možete vežbati kod kuće. 2) Obavezno pratite svoje rezultate, merite se redovno. 3) Disciplinujte se uz pomoć nekih online alata koji predstavljaju virtuelne dnevnike u koje ćete upisivati svoje dnevne napretke.

Promeniti svoju frizuru

Početkom godine svi dobijamo taj poriv. Ipak, informišite se na vreme, raspitajte se za najboljeg frizera, a mi vam preporučujemo da ne određujete željeni makeover sami, već da se prepustite stručnjacima kada je odabir boje i oblika frizure u pitanju.

Ulepšati svoj osmeh

Nema ništa lepše od iskrenog, otvorenog i divnog osmeha, zar ne? Odlučili ste da se više smejete ove godine? Odlična odluka! A sada, bilo bi i pravo vreme da posetite i svog stomatologa i rešite one zaostale sitnice po pitanju zdravlja zuba od prošle godine, zar ne? Možete se raspitati i o nekom tretmanu izbeljivanja zuba, i dati svom osmehu potpuno novi sjaj.

Više se opustiti i uživati u životu

Jedna od najboljih novogodišnjih odluka svakako može biti i ta da od sada ne želite da dozvolite da stres toliko utiče na vas. Pronađite neki hobi, neki motiv, koji će vam pomoći da „pregurate“ i najstresniji dan. Život je lep, i sve što ga ne čini takvim treba svesti na najmanju moguću meru – a pogotovo stres – pokretač raznih bolesti i oboljenja.

Izmeniti sadržaj ormara i nesesera

Dosadila vam je prošlogodišnja kozmetika i odeća u ormaru? Proberite samo svoje omiljene klasike, a ostale stvarčice menjajte jednu po jednu. Odredite mesečni budžet za ovo i napravite spisak šta sve želite. Uslov je – jedna nova stvar – jedna bačena. Na ovaj način ćete obnoviti garderbu, kozmetiku i osećaćete se mnogo prijatnije. Osim toga, ovo će vam pomoći i da malo sredite svoje ormare i neseser. 

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija