Uradi sama – Makeup holderi

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2016-01-28 Pregleda: 10943 Komentar: 0

Da li si zaluđenik za kozmetiku i nikada ti nije dosta kozmetičkih proizvoda? Makeup-a imaš i više nego što ti treba, pa često ni ne koristiš sve jer je prosto negde „na dnu“ nesesera? Donosimo ti fantastične ideje kako da organizuješ svoju šminku a da to bude kreativno, dekorativno i praktično!

Istakni svoje makeup četkice na jedinstven način! Potrebna ti je jedna staklena četvrtasta (može i okrugla) posuda, i dve-tri šake staklenih oblutaka (može i u boji ukoliko želiš). Sve što je potrebno jeste da staklene kamenčiće staviš u posudu i da oprane i sređene četkice naprosto postaviš unutra. Trendi, glamurozno i lepo, zar ne? Ovako ćeš imati sjajan pregled svojih četkica, a i drugarice će sigurno da ti zavide na ovoj sjajnoj ideji :)

Magnetni držač za šminku je fantastičan način da imaš potpuni pregled nad svojim blagom. Sve što ti je potrebno jeste da nabaviš metalnu tablu (ploču) i da je ukrasiš po svojoj volji. Možeš je oslikati i dodati joj ram, da se uklapa sa dizajnom tvoje sobe. Pored toga, kupi magnetnu traku koja se može iseći na manje delove, i zalepi je na pozadinu svojih makeup proizvoda. Sve što preostaje jeste da „zalepiš“ svoj makep na metalnu ploču. Na ovaj način, imaćeš savršen pregled, i više nikada nećeš rovati po neseseru.

Staklene teglice za kupatilo su odličan način da organizujete svoje tupfere, kozmetičke štapiće, sunđerčiće, vatu i sve ono što svakodnevno koristite prilikom skidanja šminke. Potrebna je muška ruka da bi se teglice i daska na kojima su fiksirali za zd kupatila, ali priznaćete da je ideja i više nego odlična. Teglice možete poklopiti kako vam ne bi padala prašina po kometičkom priboru, a preglednost je savršena – uvek sve na jednom mestu vidite koliko i da li vam nedostaje i kada je vreme da se obavi nova kupovina. Naravno, teglice možete ukrasiti po svojoj volji.

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija