Zašto zbog GlamBox-a srce brže zakuca?

Napisao: blogs Objavljeno u: GlamBox Postavljeno: 2016-02-11 Pregleda: 988 Komentar: 0

Da li si zbunjena sa velikim izborom kozmetičkih proizvoda na našem tržištu? Već dugo vremena tragaš za onim pravim, isprobala si gomilu, a ni jedan ti ne odgovara. Previše vremena ti je potrebno da odeš u drogeriju i biraš ono što ti odgovara? Razmisli o GlamBox konceptu koji će ti olakšati i ulepšati tvoj beauty život.

Zašto bi trebala da isprobaš GlamBox?

GlamBox je proveren način koji ti omogućava da isprobaš kozmetičke proizvode koje inače možda nikada ne bi kupila samo radi probe. Odabir proizvoda je na GlamBox timu koji će na osnovu beauty profila koji popuniš na svom nalogu upakovati proizvode koje su pripremili brendovi i prilagoditi ih maksimalno tvojim željama i ukusu.

 

Šta je posebno kod GlamBox-a?

GlamBox koncept je interesantan i neodoljiv:

1.       Koncept iznenađenja – do samog momenta otvaranja kutije ne znaš koje proizvode smo spremili za tebe. Pre slanja kutije, otkrivamo ti samo brendove koji će se naći u njoj. Osećaj otvaranja i otkrivanja šta se sve nalazi u kutiji je zaista neprocenjiv.

2.       Mogućnost isprobavanja novih brendova – izađi iz komforne zone i svoje svakodnevne kozmetičke proizvode zameni novim, inovativnijim! Na tržištu ste stalno pojavljuju kozmetičke inovacije, a mi smo među prvima koji će ih ispratiti i dovesti do tebe

3.       Vrhunski kozmetički proizvodi – u GlamBox izdanja ne mogu da uđu svi brendovi. Pored poznatih, svetskih brendova, tu su i neki domaći kojima se pruža prilika da kvalitetom pariraju svetskim brendovima.

 

Razmišljaš šta da pokloniš dragoj ženskoj osobi?

GlamBox je svakako poklon koji će iznenaditi i najprobirljivija ženska srca. Sve što jedan poklon treba da ima nalazi se upravo u GlamBox-u. Divno pakovanje, pakovanje sa puno pažnje, faktor iznenađenja, i na kraju – kozmetički proizvodi kojima ni jedna žena neće moći da odoli.

Ukoliko smo te ubedili da je GlamBox pravi izbor za poklon sebi ili dragoj ženskoj osobi, onda se pretplati odmah. Izdanja su limitirana i višemesečnom pretplatom ćeš moći da uživaš u GlamBox-u duže vremena.

 

Pridruži nam se, i zaplovi u GlamBox čaroliju!

 

 

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija