GlamBox kutija – kreativna upotreba

Napisao: blogs Objavljeno u: GlamBox Postavljeno: 2016-02-19 Pregleda: 3024 Komentar: 0

Veliki ste fan GlamBox-a i u vašoj kolekciji se pronašlo nekoliko praznih kutija? Svaki ljubitelj GlamBox-a zna – naše kutije su izuzetno kvalitetne i čvrste i sve dame im pronađu neku upotrebu nakon što je isprazne. Neke čuvaju šminku, neke slike i drage uspomene, a mi vam otkrivamo kako da na brz i lak način napravite kutiju za čuvanje vaših omiljenih prstenčića i/ili minđuša ( a znamo sigurno da ih imate).

Kutija za nakit od GlamBox-a

Sve što vam je potrebno za ovaj jednostavan projekat je jedna (ili više) praznih GlamBox kutija. Posetite neku kinesku prodavnicu i kupite sunđeraste viklere za kosu, one najtanje vam preporučujemo.

Isecite viklere na manje dimenzije i popunite unutrašnjost kutije sa njima. Možete ih slagati vertikalno, horizontalno, ili kombinovati po želji.

Upotrebite malo lepka da fiksirate viklere na dno kutije, a nije problem ukoliko to i ne uradite a složite viklere gusto. Tako ćete moći menjati raspored i način slaganja vaših omiljenih sitnica.

Kutiju, ukoliko želite neki poseban dizajn, možete ukrasiti pomoću dekupaž tehnike, i oblepiti je dekorativnim salvetama, mašnicama, šljokicama i sl.

Ovako napravljena kutija za nakit od prazne GlamBox kutije sigurno će ulepšati svaki vaš makeup kutak.

Prema tome, isprobajte ovu ideju. Ukoliko nemate prazan GlamBox, uvek je tu mogućnost da poručite odmah i rezervišete svoj primerak.

Osim uživanja u kozmetičkim proizvodima, sigurno smo da će i sama kutija biti potpuno upotrebljiva i da će vam zagolicati maštu.

Jer, svaka GlamDama je kreativna i vesela!

 

Izvor: kaylaleanne89.wordpress.com

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija