Najlepše prolećne ideje

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2016-04-05 Pregleda: 556 Komentar: 0

Ne postoji osoba koja ne voli proleće i koju mirisi i boje proleća neće izmamiti da provede što više vremena napolje. Proleće je oduvek simbol nekog novog početka, osmeha, cveća i izvor mnogih inspiracija. Proleće je mesec ljubavi, cvetanja kako realnog, tako i onog neuhvatljivog. Kako biste se što bolje osećali u svojoj koži tokom proleća, zašto ne biste oplemenili prostor u kom živite sa nekim prolećnim sitnicama koje će oduševiti ne samo vas svaki put kada ih pogledate, već i vaše goste koji dođu da provedu vreme sa vama.

Prolećni luster

Ne morate imati luster kao što je prikazan na ovoj slici, kako biste uživali u rascvetalom ugođaju. Dovoljan je bilo kakav luster, i malo mašte. Sakupite divnog cveća, ili ako preferirate da ovo ostane trajnija varijanta, kupite plastično (ali sa stilom!), i pokačite ga okolo lustera. Vaša će soba poprimiti super-hipi cvetni fazon kom niko neće moći da odoli!
 

Presadite svoje cveće

Sigurno u svom stanu imate omiljeno cveće koje vam ulepšava svaki dan.Ukoliko baš niste preterano brižni, predlažemo vam kaktuse, ali neka budu originalni! Lepe kaktuse možete zasaditi u rasparene porcelanske šoljice, koje su tako shabby ali vam ih je žao da ih bacite. Ukoliko nemate kaktuse, odaberite biljke iz porodice sukulenata i posadite ih. Proleće je vreme za nove početke, i vaše biljke su ga zaslužile! Po površini zemlje pospite šarene kamenčiće ili staklene klikere i ušarenite prostor dodatno.

Obradujte i ugostite svoje prijateljice na najbolji mogući način. Pripremite pravu sassy vodu koja će biti atraktivnog izgleda i kojoj ćete dati blage i mirisne voćkaste note baš u skladu sa prolećom.

Cvetna dobrodošlica - za zimske praznike ukrašavamo ulazna vrata raznim božićnim i novogodišnjim venčićima, pa zašto to ne biste uradili i za prolećnu dobrodošlicu? Napravite zgodnu dekoraciju koja će krasiti vaša ulazna vrata i pružiti toplu dobrodošlicu svima koji odluče da vas posete!

Makeup kutak - ukrasite svoj makeup kutak, stolić sa ogledalom ili mesto gde držite svoje najdraže sitnice sa prolećnim cvećem. Lale su nekako uvek u modi zar ne? Buket cveća neka ukrasi i pruži toplinu svakom vašem beauty mometu tokom ovog divnog godišnjeg doba!

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija