Mini-val se vraća u modu!

Napisao: blogs Objavljeno u: Kosa Postavljeno: 2016-05-04 Pregleda: 1643 Komentar: 0

Ukoliko iole pratite modne trendove i modne ikone, primetićete jednu stvar: njihova kosa ima sve više volumena i kovrdža! Ipak, da li je moguće da su svi oni prirodno nadaredni takvom kosom? Naravno da ne! Možemo vam slobodno objaviti: mini-val se vraća u modu!

Pamtite li one jezive slike svojim majki kada su osamdesetih skoro pa sve imale mini-val i mislite da se vama tako nešto nikada neće dogoditi? Razmislite još jednom!

Mini-val definitivno više nije kao što je nekada bio. Sada su supstance koje se koriste manje agresivne za kosu, a i veličina i oblik lokni je raznovrsna. Možete birati da li želite neki afro-stil, ili ćete se zadržati na laganim loknama koje su uvek tu, bez obzira na vreme koje imate.

Ipak, napomenuli bismo da, ukoliko farbate kosu i tretirate je drugim hemikalijama, svakako razmislite i konsultujete se sa svojim frizerom. Ono što nećemo poreći, mini-val je hit, a evo zbog čega bi trebalo razmisliti o njemu:

Ove sezone volumen je sve!

Potpuni hit sezone 2016. će biti volumen koji vaša kosa ima. Kratko i jasno – što bujnije- to bolje! Uz mini-val ne morate da brinete da li je vaš volumen na zadovoljavajućem nivou, on će definitivno uvek biti tu.

Prirodno nameštena kosa je u modi!

Prošlo je vreme kada frizure moraju biti savršene. Uz prirodan pad pramenčića, vaša frizura će delovati ležerno.  Uz kovrdže, vaša frizura nikada neće delovati formalno, i ma šta god radili, imaćete taj, opušteni izgled.

Drugačija hemijska struktura

Kao što smo gore naveli, u današnje vreme se za mini-val koriste drugačije kiseline i hemikalije. Vaša kosa ne mora biti oštećena, suva i imati izgled metle iako ste se odlučili za mini val. Sve što je potrebno, jeste da se raspitate u kom salonu možete dobiti moderan mini-val uz vrhunske preparate.

Pogledajte slavne, i isprobajte

Pre nego što odlučite da nešto uradite trajno, uradite sledeće: pronađite sliku poznate osobe čije kovrdže vam deluju neodoljivo i koje biste rado poneli na svojoj glavi. Posetite frizera i tražite da vam uvije kosu na ovaj način, bez upotrebe hemikalija. Nakon nekog vremena i zagledanja u ogledalo (a možete napraviti i par selfija), donećete odluku da li je to ono što stvarno želite.

 

Bez probe ništa – kod mini-vala nema povratka!

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija