Privremena tetovaža usana- najnoviji hit u Hollywoodu

Napisao: zequester Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2016-07-27 Pregleda: 992 Komentar: 0

Tetovaža usana predstavlja  privremene aplikacije koje se nanose u obliku šarenog štampanog filma, a koja bi trebala da drži oko 8 sati. Oblik folije je prilagodljiv bilo kojim usnama, jer se može rezati na odgovarajuću formu.

Upadljivi uzorci odgovaraju bilo kojem stilu- izgledu. Kreativnost u izboru boja nema granica. Sve se može štampati: od životinjskih uzoraka, tačkastih, karo uzoraka do  celih slova.Sve što se može štampati, može privremeno ukrasiti gornju ili donju usnu. Za razliku od drugih kozmetičkih proizvoda, za ovo se ne moraju obavljati dugotrajna ispitivanja i nisu potrebne posebne dozvole. Tetovaža usana je veganska i radi se u formi koja nam je poznata iz doba dečije- lažne tetovaže. Folija se jednostavno iseče na odgovarajuću veličinu i zalepi  na  od kozmetičkih proizvoda, čiste usne,malo drži, te onda skine.I gotova je šarena istetovirana usna!!

Uputstvo za naošenje tetovaže:

Da biste izmerili širinu folije, gornji deo tetovaže prislonite gornjoj usni, koja mora da bude opuštena i otvorena (kao kada izgovarate ahh)

Zatim,  isecite širinu tetovaže, koristeći isprekidane  pomoćne linije koje su iscrtane na zadnjem delu tetovaže

Zatim izmerite dubinu usana, ponovo u istom položaju. Dubina se utvrđuje na spoljnjoj strani gornjih usana (folija  se nikako ne sme nalepiti na unutrašnji deo usana – tamo gde su usne uvek vlažne)

Isecite dubinu usana prema svojim dimenzijama, opet korsteći pomoćne linije na pozadini tetovaže.

Samo za gornje usne: Lagano preklopite foliju na pola, što će olakšati nanošenje na usne.

Nanošenje: Pričvrstite lepljivu stranu folije na usne( pritom usne stavite u ahh položaj).Opušteni položaj usana je od presudne važnosti za uspešno nanošenje tetovaže. Navlažite papirnu stranu tetovaže sa mokrim pamučnim tupferom,  te će papir jednostavno da sklizne.

Pričvrstite tetovažu sa veoma mokrim tupferom.Čekajte 5 minuta, dok se usne u potpunosti ne osuše, pre nego što nanesete neke druge proizvode na usne, ili jedete i pijete.

Sa ovako tetoviranim usnama može se bez problema jesti i piti. I muški okovratnici ostaju čisti!!

Ova tetovaža usana svakako neće promaći niti jednom pogledu.

Saveti:

1. Pobrinite se da vaše usne budu potpuno čiste, pre nanošenja tetovaže.

2. Nikada ne secite tetovažu na gornjem rubu- za gornju usnu, i na donjem rubu za donju usnu.

3. Tetovažu nikada ne nanosite na unutrašnju stranu gornjih ili donjih usana

4. Ptilikom nanošenja, koristite dosta vode, po mogućnosti tople.

5. Kada izrežete odgovarajući oblik za vaše gornje ili donje usne, sačuvajte papirnu foliju, pa sledeći put ne morate ponovo da merite  usne.

6. Kada imate tetovažu na usnama, nemojte jesti jako masnu hranu- ona može da ošteti tetovažu. Ovo je ujedno i mali podsticaj za dijetu.Kada pijete, po mogućnosti, koristite slamčicu.

7. Ako po nanošenju tetovaže niste dovoljno osušili usne, verovatno vam tetovaža neće dugo trajati.

8. Da biste bile sigurne da možete posle tetovaže da nanesete omiljeni sjaj za usne ili neki drugi proizvod, to isprobajte prvo na ostacima tetovaže ( koje ste odsekli prilikom merenja usana). Taj ostatak istim postupkom nanesite na ruku i posle 5 minuta možete da stavite sjaj. Na taj način ćete utvrditi da li je vaša tetovaža otporna na taj proizvod.

9. Ova tetovaža se vrlo jednostavno skida sa Baby uljem ili sredstvom za skidanje šminke.Ostavite komentar

Verifikacija