Ombre na usnama za samo 30 sekundi!

Napisao: blogs Objavljeno u: Lice i telo Postavljeno: 2016-09-08 Pregleda: 387 Komentar: 0

Imate male i tanke usne, a maštate da budu pune? Sigurno ste isprobali razne trikove i proizvode da biste ovo postigli. Vašoj potrazi je kraj, i mi vam otkrivamo osličan trik uz koji će vaše usne imati željeni oblik. U pitanju je konturiranje usana, a konturiranje kao trend se veoma koristi kada je definisanje izgleda lica u pitanju. Sada, otkrivamo vam kako da konturišete i svoje usne i da se poigrate sa malo svetlosti i senke za odlične rezultate. Ovo uopšte nije komplikovano, a sve što vam je potrebno, sigurno već imate u svojoj makeup kolekciji.

 

Postupak optičkog povećanja usana se sastoji od samo tri koraka i može se uraditi za samo 30 sekundi. Uzmite dve nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Oivičite i popunite svoje usne svetlijom nijansom. Tamniju olovku nanesite u spoljašnje uglove usana i na gornju i donju ivicu usana. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usne, preskačući sredinu. Izblendajte prstima dve boje kako bi se stopile. Ako želite da dodatno naglasite donju usnu, dodajte još malo svetlije nijanse u sredinu donje usne i dodatno potamnite ivice.

Za detaljnija upustva pogledajte video

Dodatni saveti: Kupite sjaj za povećanje usana

Pre nekoliko godina su ovi sjajevi mogli da se nađu samo u skupim radnjama, ali danas ih imate u svakoj parfimeriji. Iako dokazano daju rezultate, nisu posebno popularni kod osetljivijih dana, jer ostavljaju na usnama osećaj peckanja i hlađeja koji nije svima prijatan. Ipak, ovi preparati u sebi sadrže neke supstance (najčešće eterično ulje cimeta) koje podstiču cirkulaciju i u roku od nekoliko sekundi bukvalno pumpaju usne.

Efekti traju i po nekoliko sati, ali nisu dugoročni. Kada sledeći put nanesete sjaj, one će opet da nabubre. Za najbolje rezultate, sjaj nanesite na usne koje ste prethodno sredili sa četkicom za zube. Ne samo da će biti napumpane, već i mekane za nečije poljupce.

Kako četkicom za zube povećati usne?

Evo šta treba da radite. Na čiste usne nanesite pozamašnu količinu vazelina ili balzama za usta, pa onda četkicom srednje mekoće (ne sme da bude previše gruba da ne bi oštetila kožu) prelazite preko usana kružnm pokretima. Radite ovo oko pet minuta, pa obrišite usta i nastavite sa šminkanjem.

Primetićete da usta izgledaju veće, a šminka na njima izgleda mnogo bolje. Radite ovo redovno za bolje rezultate.Ostavite komentar

Verifikacija