Šta je to što izluđuje muškarce kada je naš izgled u pitanju?

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2017-01-13 Pregleda: 2796 Komentar: 0

Svakodnevno ulepšavanje, modni trendovi i svaki trud da izgledamo što lepše, nisu samo radi našeg ličnog utiska i doživljaja sebe, već se doterujemo i kako bismo na druge ostavili lep utisak. Između ostalog, često je povod i to da želimo impresionirati nekog muškarca svojim najboljim izdanjem. Ipak, ponekad, naš trud može rezultirati suprotnim, i tako možemo delovati da imamo previše svega, a nešto od toga će sigurno odbiti muškarce koje bismo želele privući. Koje su to najčešće greške?

Previše šminke na očima

Prvo što će većina muškaraca primetiti na svakoj ženi su oči. Oči su ogledalo duše. Ono što će dati pogrešan „pogled“ je svakako prejaka šminka na očima. Ono što sigurno ne želite jeste da, nakon skidanja šminke postanete neka druga osoba, toliko, da ste neprepoznatljivi. Prema tome, trebalo bi obuzdati svaki nagon da se oči jako šminkaju. Poenta je da se istaknu lepi detalji, a ne da se izobliči čitav pogled.

 

Prejako našminkane usne

Senzualne, sočne usne, svakako da su ono što je itekako seksipilno, ali ponekad, žene preteraju u želji da imaju upadljive usne. Ne zaboravite, ukoliko se dopadnete nekom muškarcu, on će zamišljati strastveni poljubac sa vama, a ako na svojim usnama imate previše karmina, ili sjaja za usne, njega će to svakako odbiti. Niko ne želi susret nakon kog će morati da skida šminku sa lica.

 

Previše pudera

Ne postoji makeup tutorijal u kom se ne stavlja barem tri sloja raznih proizvoda za ulepšavanje tena. Od podloge, bronzera, hajlajtera.. Ipak, pokušajte da količinu proizvoda koju nanosite svedete na najmanju moguću količinu, i da ga koristite isključivo za isticanje lepih crta, a prekrivanje nepravilnosti. Previše pudera koji se vidi na pet metara, neusklađene nijanse sa nijansom vrata... Pa da kažemo, to je siguran način da odbijete muški pogled!

 

Higijena usta

Ma koliko da ste lepo našminkani i doterani, ukoliko vas „krase“ loši zubi i loš zadah, nećete osvojiti ni jedno srce. Higijena usta je prvi znak vaše urednosti i brige, a ne količina šminke na licu. Naš predlog je, pre nego što počnete sa kupovinom kozmetičkih proizvoda, uštedite novac i posetite stomatologa. Ne bi bilo loše možda malo poraditi i na izbeljivanju zuba, jer samo lepi, beli i zdravi zubi su ono što je privlačno, a muškari itekako gledaju ovaj detalj.

 

Previše parfema

Često, u želji da lepo mirišemo, znamo preterati. Ma koliko parfem bio nežan i privlačan, on će isto toliko biti odbojan ukoliko ga koristite u prevelikim količinama. Nije nužno da svuda gde prođete ostavite „oblak“ parfema, i da sve što dotaknete miriše na vas. Budite uredne i mirišljave, a ne hodajuče parfimerije.

 

Veštački nokti, umetci za kosu i trepavice

Ono što svaki mušakarc želi jeste da se ujutru probudi pored divne, negovane i čiste devojke. Ipak, ako volite da koristite razne nadogradnje kako biste bile lepe, suočavate se sa rizikom da, kada sve „spadne“ ne budete ono što je muškarac očekivao. Ako već volite ove dodatke, trudite se da budu umereni i da deluju što prirodnije.Ostavite komentar

Verifikacija