Kako će se šminkati usne u 2017. godini?

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2017-02-13 Pregleda: 7085 Komentar: 0

Najviše volimo ovakve trendove, kada je sve što vam se dopada „dozvoljeno“ i moderno. U principu neka kruta pravila ne postoje, ali ono što je definitivno biti hit u 2017. godini je – istaći usne. 

Istaknute usne u smeloj boji je ono što će privući pažnju ove sezone i najverovatnije ovladati većinom instagram fotografija. Boja u principu nije toliko važna, dokle god su vaše usne – ono što se prvo vidi. Kako da ovo izgleda dobro na tebi? Otkrivamo ti nekoliko trikova!

Negovane usne

Kako bi usne bile u prvom planu, one moraju biti lepe, meke i negovane! I baš zbog toga, trebalo bi da im posvetiš malo dodatne pažnje. Redovan piling i hidriranje je ono što će ih na duže staze učiniti podobnim za isticanje i lakšim za šminkanje.

Zubi?

Naravno, ako već ističeš usne, veoma je važno da i tvoj osmeh kao celokupan doživljaj bude bombastičan! Posveti dovoljno pažnje i svojim zubima, jer ukoliko nisu lepi, zdravi i beli, uz određene nijanse karmina mogli bi delovati žuto i neprivlačno.

Odabir boje

Istaći usne, DA, ali samo sa odgovarajućom nijansom. Svakome stoji tamnija nijansa karmina ili neka smelija boja, ali je veoma važno uskladiti je sa bojom tena i sa kosom. Ako vidite da neko nosi ljubičasto-plavo-crni karmin, to ni u kom slučaju ne znači da bi i vama stajalo!

Urednost

Smele boje- zahtevaju preciznost i urednost kada je nanošenje u pitanju. Radije odaberite neki skuplji proizvod koji će garantovati ostanak na mestu! Uskladite i odgovarajuću olovku za usne, kojom ćete oivičiti i sprečiti razlivanje karmina.

Mat ili sjaj?

Taj izbor prepuštamo vama! Nije važno, dokle god su vaše usne prvo što će neko ugledati. Mat karmini su postojaniji i sigurniji kada je u pitanju razmazivanja, dok malo sjaja može doprineti seksipilu, ali u tom slučaju, biće potrebno češće proveravati stanje i popravljati šminku.Ostavite komentar

Verifikacija