Silikonski makeup sunđer – novina koju svi obožavaju!

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2017-03-13 Pregleda: 2554 Komentar: 0

Već smo navikli da se u makeup svetu malo-malo menjaju trendovi i stvaraju novi proizvodi čija je namena da makeup dnevna rutina bude što lakša a da efekti budu zanosni. U prethodnih par meseci na makeup tržištu pojavio se i silikonski sunđer, koji je nakon nekoliko testiranja zauzeo sve beauty blogove i vlogove. Pa, šta je to po čemu je on poseban?

Već smo pisali o tome zbog čega je beauty blender bacio u senku obične sunđere i makeup četkice, te je teško zamisliti šta i zbog čega bi nešto bilo bolje od njega? Kao i sve, i beauty blender ima svoje nedostatke... I dok mu veliki broj devojaka ostaje veran, one koje su otkrile silikonski sunđer brzo menjaju svoj omiljeni proizvo za nanošenje podloge i tečnog pudera.

Silikonski makeup sunđer – zbog čega je bolji od beauty blendera?

Ono što je predstavljeno kao velika mana beauty blendera jeste njegovo teško održavanje, odnosno otklanjanje ostataka šminke koju on zna upiti skroz u dubinu. Ponekad, beauty blender, ma koliko prali u vodi i sapunici, on kao da stalno izbacuje ostatke starih proizvoda. Ovo nije dobro, ne samo zbog kontrole onoga što nanosimo na lice, već i zbog toga što predstavlja idealno tlo za razvoj raznih bakterija i skladištenje prljavštine i masnoće sa lica. Baš zbog toga je silikonski sunđer pobedio! Osim toga, mnoge dame koje su ga već ubacile u svakodnevnu upotrebu tvrde da on skroz drugačije nanosi proizvod, ten je mnogo ujednačeniji, a koža dobija neki poseban sjaj.
Jedan od bitnih faktora zbog čega je postao popularan je i količina potrošenog proizvoda. Dok beauty blender upije dosta proizvoda koji se na kraju baci, silikonski sunđer ne upija, tako da ćete za šminkanje potrošiti minimalnu količinu. Sjajno, zar ne?

Kako se nanosi proizvod sa silikonskim sunđerom?

Nanošenje je veoma jednostavno. Proizvod možete aplicirati direktno na sunđer, ili na spoljašnju stranu dlana, odakle ćete uzimati potrebne količine. Uz pomoć silikonskog sunđera samo utrljajte proizvod dok ne dobijete lep i ujednačen ten.

Kako se održava silikonski sunđer?

Održavanje je veoma jednostavno. Zbog svoje strukture on ne upija proizvod, te ga je dovoljno oprati pod mlakom vodom sa sapunicom.

Koliko košta silikonski sunđer?

Silikonski sunđer – u zavisnosti od brenda, oblika i mesta gde ga kupujute košta od 10$-20$.Ostavite komentar

Verifikacija