8 trendi frizura koje će se nositi 2017.

Napisao: blogs Objavljeno u: Kosa Postavljeno: 2017-03-14 Pregleda: 1742 Komentar: 0

Toliko je različitih trendova kada su frizure u pitanju, da možemo zahvaliti sudbini što je skoro, pa sve u modi! Ono što nikada ne izlazi iz mode je definitivno lepa, negovana i zdrava kosa, a sve ostalo su samo varijacije. Kada imate zdravu i lepu kosu, lako ćete biti u trendu! Ipak, 2017. godinu će obeležiti određeni stilovi, pa pogledajte o čemu se radi.

1. Super-glatko

Kada ne znate šta ćete sa kosom, pobrinite se da bude savršeno čista, svilenkasta i mekana. Sjajna, ravna i zaglađena, postaće uz malo pomoć pegle za kosu, a vi ćete sigurno biti zadovoljne.

 

2. Visoki konjiski rep

Zategnite kosu, zagladite je i povežite visoko u konjski rep. Možete je uviti na krajevima kako biste dodali malo volumena. Bonus dobitak – što jače zategnete kosu, to će efekat liftinga ove frizure biti veći.

 

3. Opušteni talasi

Pokušajte savladati tehniku pravljenja talasaste kose uz pomoć pegle za kosu, ili koristeći figaro većeg prečnika. U modi definitivno nisu precizn definisane lokne, već opuštene, neobavezne. I da, one se nose kako na kraćoj, tako i na dužoj kosi!

 

4. Da li ste za razdeljak?

Onaj razdeljak koji se nosio sedamdesetih se ponovo vraća u modu. Opušten razdeljak po sredini na šiškama može dati malo šika vašoj frizuri. Ukoliko ga kombinujete uz opuštene talase, bićete totalno „in“.

 

5. Šer frizura

Ekstenzije su i dalje u modi! Produžite vašu kosu, i učinite je glatkom. Ultra-dugačka kosa je moderna!

 

6. Prebačena kosa

Nestašno prebačena kosa mimo razdeljka će učiniti da izgledaš nestašno i neobuzdano, i biće odličan dodatak svakom casual stilu.

 

7. Sjajna i svilena

Malo više preparata neće škoditi. Dodajte više sjaja i efekat „mokre kose“. To je uvek sexy frizura i super rešenje kada morate da se sredite na brzinu.

 

8. Zlatno-smeđe-plava

Ovo je definitivno nijansa koja će obeležiti ovu sezonu. Prirodni, zlatkasto-medeni tonovi je nešto što će vizuelno da vam „skine“ koje godinu, a kosa će izgledati sjajno i zdravo.

Tagovi: frizure 2017


Ostavite komentar

Verifikacija