Magnetne trepavice – rešenje za fantastičan izgled!

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2017-04-18 Pregleda: 8123 Komentar: 0

Kažu da, trepavice nikada nisu preguste i predugačke. Ako negde tražimo volumen, to je onda sigurno na trepavicama, koje našem pogledu daju potpuno novu dimenziju. Čak i ako ste bez šminke, a imate divne, dugačke i guste trepavice, možete izgledati kao dama sa crvenog tepiha.

Šta su magnetne trepavice?

Magnetne trepavice su novo otkriće u svetu kozmetike koje će itekako olakšati postavljanje veštačkih trepavica svima onima koji su manje vešti u tome. Nema lepka, nema odlepljivanja i nema nereda! Uredno, čisto, praktično a efektno –sve to dobijate sa magnetnim trepavicama!

Kako se postavljaju magnetne trepavice?

Magnetne trepavice (samo ime im govori) postavljaju se uz pomoć magneta. Ove trepavice se sastoje iz dva dela. Jedne tračice koju postavljate iznad linije vaših prirodnih trepavica, i drugog dela – samih trepavica na kojima se nalaze magnetići koji će se zakačiti za ovu traku.

Koja je prednost magnetnih trepavica?

Magnetne trepavice su, kao prvo vrlo jednostavne za postavljanje. Ono što je još jedna vrlo pozitivna osobina, jeste ta, da ih možete koristiti nebrojeno puta, jer pošto se ne koristi lepak, one su nakon skidanja baš onakve kakve ste ih kupili. Na ovaj način, one su isplativije od svilenih trepavica, jer će vam sigurno trajati duže.

Koliko koštaju magnetne trepavice?

Magnetne trepavice još uvek ne mogu da se kupe kod nas, ali u inostranstvu njihova cena je oko 60$.

 

Pogledajte njihovo postavljanje na videu:Ostavite komentar

Verifikacija