Boje ruževa koje moraš isprobati ove sezone!

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2017-04-18 Pregleda: 1020 Komentar: 0

Ono što će svakako obeležiti ovu sezonu jesu upadljive usne! Boju koju ćš poneti ove sezone obavezno biraj u skladu sa svojim tenom, bojom kose i na kraju... raspoloženjem! Mi ti otkrivamo šta je to moderno, a ti odaberi pravu nijansu za sebe!

Cigla – crvena

Ovaj ton predstavlja pomalo zagasito crvenu nijansu, koja baš ima boju cigle.  Ova nijansa pristaje većini tonova tena, a Emma Stone ju je ponela fantastično!

Električno – narandžasta

Narandžasta nijansa se nekako, vratila na velika vrata, i pošto je ima  u raznim nijansama, svakako bi trebalo odabrati najbolju. Ipak one malo upadljivije, da ne kažemo, drečavije nijanse svakako imaju svoj primat.

Voćkasto – roza

Ovo je nijansa između pastelno roze, i ciklama nijanse. Pristaje onima sa tamnijim tenom. I sigurno, usne će vam uz ovu boju biti kao „zrele voćkice“!

Nude – roza

Ovo je jedna od najneutralnijih boja, ali može itekako da istakne vaše usne, ukoliko su one lepog, punog oblika. Ovu nijansu birajte za neke dnevne varijante.

Mak – crvena

Crvena se definitivno nosi, a dame širom sveta su totalno lude za drečavo crvenim karminima. Još ako je to neka mat nijansa, onda je izbor fantastičan!

 

Tagovi: boja usana 2017


Ostavite komentar

Verifikacija