Trendovi koji će obeležiti 2017.

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2017-05-12 Pregleda: 776 Komentar: 0

Da bismo bili u toku, bitno je samo zapratiti nekoliko trendseterki na Instagramu, i pažljivo pratiti njihove fotografije i stilove koje promovišu. Poznato je već, da se na Instagramu rađaju neki najpopularniji stilovi. Pa evo, nekih koje smo mi zapazili.

Prirodno osušena kosa

U trendu je pomalo „raščupan“ izgled kose koji nastaje prirodnim sušenjem, bez fena. Kako bi se dobio taj potpuno prirodni izgled, sve što je potrebno jeste da polu-suvu kosu uvijete i fiksirate, te pustite da se tako osuši.

Metalik boja na noktima

Uz pomoć pigmenata vaši nokti mogu imati koju god želite metalik nijansu. I, odmah da napomenemo – ona je hit! Odaberite svoj stil i sigurno ćete biti zapaženi.

Beauty blenderi su zamenjeni – silikonskim sunđerima!

Kao što je pre samo godinu dana beauty blender bio totalni hit, sada ga je zamenio njegov naslednik, a to je silikonski sunđer. Ukoliko pratite trendove u šminkanju, krajnje je vreme da nabavite jedan.

Šljokičasti karmin – za one hrabre

Na Instagramu se pojavio trend stavljanja karmina koji je prepun šljokica. Iskreno, ovo je možda praktično samo ukoliko želite da se fotografišete za društvene mreže. Ipak, ako ste hrabri – samo napred, eksperimentišite!

Crna maska na bazi uglja

Instagram su preplavile fotografije devojaka koje na licu nose ove maske. One tvrde, da ova maska savršeno čisti kožu i smanjuje pore. Ako želite biti u trendu – obavezno je isprobajte!

Revolucija – nove makeup četkice

Zaboravite dosadašnji oblik makeup četkica, jer se pojavio novi trend i te četkice sada izgledaju ovako:

Tagovi: stil 2017


Ostavite komentar

Verifikacija