Letnje makeup promene

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2017-06-05 Pregleda: 461 Komentar: 0

Leto nam je sve bliže, i ono donosi neke važne promene kada je naše funkcionisanje u pitanju. I ne samo to, tokom leta obično menjamo navike u ishrani, fizičkoj aktivnosti i sve prilagođavamo vrelim, sunčanim danima. Da li ste se nekada zapitali šta naša koža želi leti? Sigurno da je i šminkanje drugačije. Otkrijte sa nama, koji su to detalji koji će učiniti da tokom leta izgledate svežije i lepše.

Ono što je važno tokom leta, jeste da način na koji smo se šminkali čitavog zimskog perioda više nije dobar. Ne samo zbog našeg samog izgleda, već i zbog zdravlja kože koja u ovom periodu ne trpi previše šminke koja je teška. Boje se takođe menjaju, pa će letnje boje zameniti zimske. Evo nekih predloga, kako da izgledate svežije i prirodnije sa letnjim makeup-om!

Zamenite teške pudere i pudere u prahu sa lakšim BB, CC, i DD kremama!

Koža leti voli da "diše", začepljene pore, izazvaće lučenje preterane masnoće, tako da je vrlo moguće da imate problem sa nastankom problematične kože. Pustite koži da diše, i nađite adekvatnu zamenu za teške pudere.

Zamenite tamnije nijanse rumenila sa nežnijim gel-rumenilima

Gel rumenila su mnogo lakša i nežnije izgledaju na vašem licu. Odaberite neke nežnije pink nijanse ili boje breskve. Lagano nanesite i razmažite, to će biti sav sjaj koji je potreban vašoj koži da dobije blistavost leta.

Zimi smo ludi za smokey eyes, ali leti se to menja!

Leti nema potrebe da nanosite tamne, teške senke. Otvorite svoje oči uz pomoć nežnih, svetlijih, i svetlucavih senki. Belu olovku obavezno morate imati ovog leta, i koristite je na unutrašnjosti donjeg kapka. Ovo će vašem pogledu dati odmornost i svežinu.

Vamp karmini - zaboravite ih do jeseni!

Popularne bordo-ljubičaste nijanse karmina slobodno pustite na godišnji odmor. Sada je došlo vreme sjajeva! Odaberite sjajeve u raznim nijansama i učinite svaki novi dan skroz zabavnim! Uz laganu šminku, ide i lagani sjaj, koji će osim lepog izgleda, hidrirati vaši usne.Ostavite komentar

Verifikacija