Trikovi za kosu koji će te spasiti ovog leta

Napisao: blogs Objavljeno u: Kosa Postavljeno: 2017-08-09 Pregleda: 647 Komentar: 0

Šta je to što karakteriše leto jedne urbane devojke? Ona nema vremena, ona je uvek u društvu, ona uvek izgleda fantastično, ona je ta koja definiše trendove! Jedan od faktora da te svi zapaze je svakako i divna kosa, a ako si iole zauzeta kao što mislimo da jesi, tada će ti ovi saveti fantastično odgovarati!

Administration You are logged in as blogs Dashboard Catalog Extensions Sales System Reports Pav Blogs Help Store Front Logout Home :: Modules :: Pav Blog Management Dashboard Manage Categories Manage Blogs Add Blog Comments General Setting Information Blog Edit/Create New Save Save And Edit Save And Create New GeneralImages - GalleryMeta - SEO Category Status: entry_featured Hits 0 Tags letnje frizure example: fashion, smart,funny Created Date 2017-08-09 Creator SEO Keyword *Do not use spaces instead replace spaces with - and make sure the keyword is globally unique. letnje frizure Serbian Serbian Title Trikovi za kosu koji će te spasiti ovog leta Description: Source bodyp Content Source 1

5 minuta do „morske frizure“

Hoćeš dodatni volumen na svojoj kosi, ali zaista nemaš vremena da koristiš uvijače ili da ideš kod frizera? Evo super-ideje za tebe! Operi kosu, i suši je tako što ćeš je uvrnuti prstima i držati je tako. Nakon što se osuši, dobićeš one fantastične, prirodne talase na kosi... Dodaj malo svog omiljenog preparata za negu kose, i spremna si da osvojiš sve oko sebe!

 

 

Dlačice na vrhu glave koje štrče?

Ovo se posebno dešava kada ti je kosa čista ili kada se naelektriše. Ako imaš nemirnu kosu, koja na vrhu temena naprosto voli da štrči, onda je ovo pravi trik za tebe. Uzmi najdeblju makeup četkicu koju imaš, poprskaj je sa lakom za kosu, a potom uz pomoć četke zagladi nemirne vlasi!

 

 

Vezivanje kose bez gumice?

Koliko puta si izašla napolje sa puštenom kosom, a potom shvatila kako je ipak pretoplo za takav stajling i poželela da zavežeš svoju kosu? I onda... standardni scenario... Nema gumice za kosu na vidiku! Evo jednog sjajnog trika: pusti kosu i uhvati pramen sa leve i desne strane ispod kose.

Potom ta dva pramena naprosto zaveži okolo spuštene kose i dobro zategni... Ovo sve možeš pričvrstiti sa samo jednom ukosnicom, a još lakše rasplesti kada to poželiš.

 

Jednostavna punđa!

Punđa ne mora biti komplikovana, i ne moraš imati na raspolaganju pola frizerskog salona kako bi je napravila. Dovoljno je da kosu odvojiš u dva pramena i da svaki posebno a potom zajedno uviješ:

 

 

Sve što ti je sada potrebno jeste da taj čitav uvijeni deo kose „uvrtiš“ na potiljku i pričvrstiš sa nekoliko ukosnica:

 

 

Tagovi: letnja frizura


Ostavite komentar

Verifikacija