Beauty trendovi koje moraš isprobati

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2017-09-12 Pregleda: 331 Komentar: 0

Beauty trendovi dolaze i odlaze, retko koji se zadržava više od godinu dana ili ostaje u nekom izmenjenom izdanju. Neki nam se dopadaju više, neki su više ekstremni, ali činjenica je da je u današnje vreme skoro svaki trend prilagodljiv za svačiji ukus. Mi ti otkrivamo nekoliko trendova koje možeš kombinovati sa svojim postojećim a po želji, malo eksperimentisati.

Savršeno-nesavršene usne

Od ombre na usnama, potpuno nude nijansi do ovog trenda koji ćemo nazvati savršeno-nesavršenim usnama. Nemoj se previše truditi da tvoje usne izgledaju savršeno i da je boja nanešena od ivice do ivice strogo prateći liniju. Nanesi karmin, malo sjaja, kako god želiš, razmaži usnama pa kako ispadne. Ovaj „nije me briga“ izgled je potpuni hit i može da deluje veoma zanimljivo ako se dobro iskombinuje.

Cool frizura

Ako si prava cool devojka i voliš da izgledaš neobavezno a opet u trendu, onda ćeš svoju frizuru napraviti veoma jednostavno. Prosto, nagužvaj malo kosu, namesti je po želji i neka deluje onako, lepršavo i neobavezno. Nemoj se truditi da tvoja kosa ima savršene lokne ili da pak bude savršeno ravna i glatka. Pusti svoju kosu, neka bude onakva kakva je – naravno čista i zdrava!

Posvetljene obrve

Ovo je samo za one koje su hrabre. Trendeseteri kažu da kreće nova epoha u dizajniranju obrva. Ukoliko si plavuša i svetle puti, pokušaj da posetliš i svoje obrve. Dobićeš nežan i potpuno drugačiji izgled. U krajnjoj liniji, sigurno ćeš se istaći među devojkama koje masovno iscrtavaju svoje obrve.

Negovani minimalizam

Pored gomile proizvoda i tutorijala kako da se našminkaš, možeš biti originalna i ukoliko zadržiš minimalizam kada je makeup u pitanju. U ovom slučaju veoma je bitno da ti je ten savršeno negovan, obrve oblikovane, a na lice nanesi tek toliko da mu daš onaj zdravi sjaj. Da li nam se čini, ili se prirodni izgled polako vraća u modu?

Tagovi: beauty trendovi


Ostavite komentar

Verifikacija