Šta tvoj oblik usana govori o tebi?

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2017-10-12 Pregleda: 513 Komentar: 0

Svi oblici usana bi mogli da se podele u nekoliko glavnih grupa. Ipak, generalizacija baš nije poželjna, mada ako verujete u horskop i ostala predviđanja, vrlo je moguće da će vam ovaj tekst biti vrlo zabavan. Kako da protumačite naš tekst? Pre svega, dobro se pogledajte u ogledalo i definišite koji oblik usana imate. 

Pune usne

Vi ste predmet zavisti mnogih žena (koja ne bi želela pune usne?). Vi ste neko ko uvek postigne svoj cilj i veoma ste poslovni. Uvek stavljate potrebe drugih pre svojih i puni ste empatije. Nalazite radost u vezama. Nećemo pogrešiti ako kažemo da ste velikodušni. Veoma ste samouvereni i šarmantni.

 

Tanke usne

Vlada mišljenje da su osobe sa tankim usnama samostalne i uvek dovoljne same sebi –zadovoljne svojim društvom. Ipak, ne možemo reći da su vaše veze osuđene na propast. Za duže odnose sa ljudima treba mnogo strpljenja i balansiranja između vaših i partnerovih potreba.

 

Široke usne

Vi obasjate svaku prostoriju kada uđete, jer je vaš osmeh optimistačn i vedar. Vas obožavaju u društvu, jer osim što volite mnogo da pričate, volite i da saslušate one sa druge strane. Vi ste prijatelj koji će ustati u sred noći da biste popričali sa prijateljicom u nevolji, ili naprosto sa nekim ko želi da proćaska.

 

Pune usne sa izbočinom u sredini

Vi ste osoba koja voli dramu i da je uvek u centru pažnje. Naprosto, volite da svi gledaju u vas! Volite da ugađate sebi i obožavate da posećujete zabave.

 

Usne sa „Kupidovom mašnicom“

Ovaj oblik usana a la Anđelina Džoli govori o vama da ste veoma brzi, kreativni i da možete razoružati svakoga sa svojim odličnim komunikacijskim osobinama. Ali nekada, trebalo bi da razmislite o tome šta govorite i radite, jer vas to može dovesti u nevolju. To je otprilike jedina stvar o kojoj bi trebalo da vodite računa kada je komunikacija sa drugima u pitanju.

 

 

Tagovi: oblik usana


Ostavite komentar

Verifikacija