Jesenje MAKEUP ideje

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2017-11-09 Pregleda: 391 Komentar: 0

Kako se menjaju sezonska doba, tako se menjaju i naši prohtevi i stilovi kada je makeup u pitanju. Laganu, nežniju šminku, zameniće tamnije i teže nijanse, a s obzirom na doba godine, one ni u kom slučaju neće izgledati preterano. Evo nekoliko saveta kako da ove jeseni budete potpuno „in“, a po želji i da malo eksperimentišete.

1.      Sjajne oči i tamne usne

Kombinacija različitih stilova može biti pun-pogodak! Iskombinujte sjaj na kapcima sa mat karminom. Obratite samo pažnju da oči ipak budu u svetlijoj nijansi.

2.       Oker na kapcima – boja vina na usnama

Ove sezone je potpuni hit senka za oči koja se preliva od oker, narandžaste, do braon. Ove nijanse imaju blagi crveni podton, i možete ih uklopiti as karminom iz tog spektra boja. Ipak, ovakve nijanse karmina je često veoma teško pronaći, te u ovoj kombinaciji možete koristiti i nežnu boju vina.

3.       Dramatične „mačkaste oči“ i taman karmin

Dobar izgled ajlajnera se slaže uz sve nijanse karmina, ali ove jeseni za potpuni šik izgled trebalo bi da se kombinuju popularne tamnije nijanse karmina iz spektra tamno crvene, ljubičaste, bordo, braon.

4.       Neutralni smokey eyes u kombinaciji sa ljubičastim karminom

Bilo da ste pobornik ili ne, ljubičasti karmin je ove sezone hit. Ipak, pazite kada ga koristite da ne preterate,  jer uz ovu boju karmina ide malo nežnija varijanta boje na očima. Predlažemo da se opredelite za neku smokey eyes varijantu, ali sa svetlijim tonovima.

5.       Crveno- samo crveno

Do pre samo par godina, prosto je bilo nezamislivo koristiti crvenu senku za oči. Sada, ona je potpuno ovladala svim stilovima. Kombinacija sa kojom nećete pogrešiti jeste crveno na očima –crveno na usnama.

6.       Tamno-braon usne i prirodno istaknute oči

Kao što smo već napomenuli, tamno-braon nijansa se definitivno nosi ove sezone! Za savršen izgled biće dovoljno da se istaknu oči na određen način: obrve savršeno definisane, i naravno, što veći volumen trepavica – mogu se koristiti i veštačke po potrebi.Ostavite komentar

Verifikacija