Kako se našminkati za venčanje?

Napisao: dblogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2014-11-13 Pregleda: 1547 Komentar: 0

San svake mlade je da na dan svog venčanje zablista u punom sjaju, a šminkanje je verovatno najvažnija stvar koja utiče na njen izgled. Zbog ovog jedinstvenog dana, žene često i nekoliko meseci u napred razmišljaju koji stil šminke žele da vide na sebi. Daćemo vam nekoliko smernica na šta trebate obratiti pažnju, kako bi vaša šminka za venčanje izgledala besprekorno.

Šminka za venčanje bi trebala da bude poboljšana verzija vašeg svakodnevnog make-up stila. Na primer, ako želite da postignete prirodan izgled tada bi vaš izbor trebao biti orijentisan ka prirodnim bojama, ali malo naglašenijim nego inače. Nema potrebe da iznenadite vašeg odabranika i goste plavom maskarom ili jarko crvenim ružem za usne, ako to ni do sada nije bio vaš stil šminkanja. Ključni faktor je da pojačate svoje prirodno lepe crte lica kako biste na fotografijama izgledali zadivljujuće. Važno je da se od glave do pete osećate prijatno u onome što nosite, tako da nema potrebe ni za drastičnim promenama pri nanošenju šminke.

Ako ste planirali da angažujete profesionalnog šminkera, obavezno zakažite i probno šminkanje pre venčanja. Bilo bi dobro da ponesete i svoju venčanicu i da isprobate nekoliko varijanti šminke, uslikajte se i zatim odlučite koja šminka je najbolja za vaše venčanje.

Ono što je jako važno za ovaj dan je vodootporna maskara, jer ćete verovatno nekoliko puta i zaplakati iako možda mislite da nećete. Pored toga, pokušajte da nanesete kvalitetnu šminku na vaše lice, oslonite se na pouzdane brendove. Venčanje ipak zahteva šminku koja dugo traje i koja će vam obezbediti svež izgled u toku celog dana.Ostavite komentar

Verifikacija