Šminkanje po horoskopu - koja boja vam najbolje pristaje?

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2014-11-17 Pregleda: 2112 Komentar: 0

U današnje vreme možemo pronaći veliki boj tekstova o tome kako horoskop utiče na naš život i šta bismo trebali raditi u skladu sa našim horoskopskim znakom. Horoskop uglavnom dobro karakteriše glavne ljudske osobine, a ukoliko baš mnogo i ne verujete u njega, nije na odmet malo se zabaviti.

Mi vam donosimo savete (po astrolozima) kako biste se trebale šminkati a da to bude u skladu sa vašim horoskopskim znakom.

Ovan

Ukoliko ste žena rođena pod ovim znakom, vaš znak je u znaku vatre. Rođeni pod ovim znakom su vođe koje preduzimaju inicijativu. Dinamičnim i harizmatičnim, ženama ovnovima najbolje stoji crvena i narandžasta boja,te bi trebalo da nosite ruževe u ovim nijansana. Što se tiče laka za nokte, vama pristaje bogata boja šljive i izrazito crvena.

Bik

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zemaljsku prirodu, i najlepše im pristaje upravo šminka u tim neutralnim i blagim nijansama.Sve nijanse boje šampanjca, blaži zemljani tonivi, boja mesa je ono što bi trebale nositi.

Blizanci

Za žene rođene u ovom znaku, kažu da bi trebale da koriste senčenje sa tamnim i svetlijim bojama i da to uklope u svakodnevni makeup. Na ovaj način, njihova „dupla“ priroda moći će doći do izražaja. Boje koje se preporučuju su boja breskve i prljavo roze.

Rak

Žene rakovi su izuzetno iskrene i otvorene i najbolje im pristaju prirodne nijanse i nijanse boje kože. Ove kombinacije boja pristaju najbolje uz njihovu iskrenu prirodu.

Lav

Hrabre i uporne žene lavice vole da budu u centru pažnje i da vode glavnu reč. One naprosto žele pažnju i baš zbog toga je za njih najbolja roze boja u svim nijansama, jer šta će bolje i jače privući  toliko željenu pažnju od super rozog ruža ili laka za nokte? Naravno, poželjno je kombinovati nijanse ovog spektra boje.

Devica

Device spadaju pod zemljani znak i za njih je karakteristično da su veoma izbirljive i velike kritičarke. Ukoliko je ovo vaš horoskopski znak, onda biste trebali da razmislite o metalik bojama. Sve metalik nijanse – siva, bakarna, bronza ili zlatna, uklopiće se savršeno sa vašim karakterom.

Vaga

Vage mrze da budu same. Sve oko njih uključuje neko partnerstvo – ili sa prijateljem, ili u braku. Da bi bile potpuno izbalansirane u svom izgledu, vagama se preporučuju nijanse „merlota“, odnosno bordo crvene boje.

Škorpija

Škorpije su izuzetno inteligentne,duhovne i zdravorazumske osobe. Ovim racionalnim osoba najbolje pristaju zemljani odnosno braon tonovi.

Jarac

Jarčevi su izuzetno posvećene i uporne osobe. U stanju su da se odreknu svega kako bi postigli svoj cilj. Ženama u ovom horoskopskom znaku najviše pristaju tamno roze nijanse (kako na licu tako i na noktima).

Vodolija

Žene u znaku vodolije su veliki filantropi i uvek su zabrinute za neko više dobro. Pošto su po prirodi tihe, mirne i ne vole biti upadljive, njima najviše pristaju tonovi boje kože. Ove tonove naravno, one mogu kombinvati veoma maštovitio pa su poznate ličnosti u ovom znaku baš i poznate po svom super „natural“ izgledu.

Ribe

Žene ribe su u srcu deca, emotivne, duhovne i imaju nagon da sakupljaju gomilu obuće za svoja divna stopala. Pošto su veoma emotivne, one treba da koriste šminku koja je u raznim nijansama crvene i bolje šljive.

 Ostavite komentar

Verifikacija