Novogodišnje MakeUp ideje

Napisao: blogs Objavljeno u: Šminka Postavljeno: 2014-12-04 Pregleda: 1926 Komentar: 0

Zakoračili smo u decembar, mesec koji odiše prazničnom atmosferom. Da li ste već odlučili kakvu šminku i koji stil ćete koristiti za najluđe novogodišnje veče? Pa, ako niste, nema mesta za paniku, još uvek imate dovoljno vremena da razmislite. Mi ćemo vam malo pomoći sa MakeUp idejama za Novu Godinu.

 

Luksuzna crvena i zlatna

Mi volimo ovu vanvremensku kombinaciju crvenog ruža za usne i svetlucavo zlatnih senki za oči. Da li postoje druge dve boje koje bolje dočaravaju praznično raspoloženje? Ovo je zaista savršen makeup stil, naročito za one dame koje sa jedne strane žele privlačan izgled, a sa druge strane hoće da ostanu verni klasici.

Svetlucajući Smoky Eyes

Šta mislite o dodavanju malo svetlucajućeg efekta na tradicionalni smoky eyes? Na ovaj način se postiže ekstremno dramatičan efekat jer tamniji delovi dolaze do izražaja i celokupan novogodišnji izgled prelazi na viši nivo. Sjaj i dodatni svetlucavi detalji za oči su jedan od važnih makeup trendova u ovo doba godine, zato ne propustite priliku da još jednom pokažete da imate osećaj za visoku modu.

Futuristička svečana šminka

Kao što ste sigurno primetili, trendovi diktiraju fokus na oči kako bi se postigao dramatičan izgled. To znači da se treba igrati sa bojama i teksturama kako bi se stvorio izvanredan stil sa futurističkim elementima. Dakle, treba koristiti više od dve nijanse boje, probati sa iscrtavanjem oko očiju i pokazati odvažnu stranu sebe.

Tečni ajlajner

Šminkanje tečnim ajlajnerom je savršena ideja za novogodišnji makeup. Poželjnije je nanositi tečni ajlajner od onoga u olovci, jer ćete pomoću njega bolje definisati svoj izgled. Potrebno je imati na umu da vam je za ovu vrstu šminkanja potrebna jako dobra praksa. Rezultat će biti neverovatan i bićete zadovoljni sa svojim raskošnim novogodišnjim izgledom.

Veštačke trepavice

Ovo je jedan od najkorisnijih saveta za novogodišnji makeup: nosite veštačke trepavice. Jednom kada ih stavite, zaljubićete se u njih! One će istaći vašu ženstvenost i dati vam glamurozan izgled. Sigurno ćete zbog njih dobiti mnogo komplimenata.Ostavite komentar

Verifikacija