Trendi frizure za proleće 2015.

Napisao: blogs Objavljeno u: Kosa Postavljeno: 2015-02-13 Pregleda: 2443 Komentar: 0

Proleće nam kuca na vrata (a svi mu se iskreno nadamo što pre), i vreme je da odlučimo koji ćemo stil nositi ove godine. Želite promenu? Onda je ovo pravo vreme da osvežite svoj stajling i isprobate nešto novo. Ipak, pokušajte se držati nekih proverenih stvari, pogotovo kada je eksperimentisanje sa kosom u pitanju. Ukoliko imate dužu kosu a želite da ispratite trend 2015. godine, možda su onda baš ove frizure rešenje za vas?

Imamo lepu vest, takozvani "BOHO" talasi su u modi. Za ovu frizuru ne morate preterano da se trudite. Važno je samo da imate dužu kosu i da je čista. Ovu frizuru ćete najlakše napraviti tako što ćete je osušiti fenom bez posebnog feniranja, a za dodatni volumen, sagnite se ka dole i sušite je "naopačke". Sušenje kose naopačke ima dve prednosti: manje oštećujete površinski sloj kose koji se najviše vidi i dodajete kosi više volumena. Nakon sušenja, uzmite neki od preparata za kosu koji volite da koristite a koji ima moć učvršćivanja i lagano prstima "nagužvajte" krajeve.

 

 

U velikoj ste žurbi i nemate vremena da secijalno perete kosu i posvećujete se svojoj frizuri? Lepa vest za vas: konjski rep je ponovo u modi. Ipak, vodite računa da on izgleda uredno i zalizano, i naravno, dodajte mu neku svoju "notu". Umesto gumice za kosu, povežite rep sopstvenim pramenom, iskoristite neku mašnu koja vam se uklapa u stajling, ili iskombinujte pletenice sa repom. Ovakava frizura biće idealna za skoro sve dnevne prilike, bilo da idete na neki sastanak,žurite u školu ili jednostavno želite da date naglasak na sopstvenom licu. Sa neobaveznim, raščupanim repićem, bićete u casual fazonu.

 

 

Pletenice! Da li ih volite? Toliko je ideja kako da ih napravite i u kojim prilikama da ih nosite da slobodno možemo reći : uvek i svuda! Pletenica može za dnevnu ili večernju varijantu, a ako se potrudite i napravite nešto drugačije, sigurno nećete ostati nezapažene. Za urednu pletenicu potrebna je ravna i glatka kosa, mada ako ste stepenasto ošišani, jedna "messy" pletenica takođe može biti itekako trendi.

 

 

Punđe. Klasične ili neobavezne - nose se u skori svim prilikama. Ipak, mi vam preporučujemo da punđu nosite u nekim malo drugačijim situacijama, kao što je poslovni sastanak, izlazak i sl. Doduše, uvek možete neobavezno "smotati" kosu na vrh glave, nabaciti malo šminke i biti kraljica trenda. Ma koliko neobavezno izgledala vaša punđa, ipak povedite računa da je svaki pramen pušten sa nekim smislom. Ako niste stručnjak za punđe, možda je najbolje da posetite svog frizera i njemu prepustite ovaj posao.

 

 

Tagovi: frizure 2015 kosa


Ostavite komentar

Verifikacija