7 stvari koje svaka žena mora da ima u svom garderoberu

Napisao: dblogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-03-20 Pregleda: 1176 Komentar: 0

Smena godišnjih doba diktira i garderobu koju oblačimo. Postoji nekoliko odevnih predmeta koji bi trebali da se nalaze u svakom ženskom ormaru i koji su jednako važni za svaku sezonu. Jeste da je zima prošla, ali sigurno će te sačuvati čizme za sledeću sezonu. Zar ne?  Neke stvari ne izlaze iz mode i treba ih čuvati i posedovati.

Evo kojih sedam stvari svaka žena mora da ima u svom garderoberu:

​Čizme

Bilo da volite čizme na štiklu ili kaubojke, one su uvek moderne i trendi i mogu se lepo ukombinovati sa raznim haljinama. Uz čizme takođe možete nositi i uske farmerice, a i kombinacija helanki i čizama je odlična. Osim toga možete upariti i neku dobru teksas suknju sa ovim čizmama.

Mala crna haljina

Ah ta čuvena „little black dress“. Da, definitivno je svaka žena mora imati u svom garderoberu. Ako ste čuli da je ona od suštinskog značaja za svaku ženu, dobro ste čuli. Elegantna crna haljina se može nositi u bilo kojoj zvaničnoj prilici, bilo da je u pitanju poslovni sastanak, svadba, večera sa prijateljima ili neka druga zabava. Nebrojene su mogućnosti kombinovanja boja uz crnu. I svetle i tamne boje će se savršeno uklopiti sa ovakvom haljinom. Izgledaćete u njoj baš kako treba, ni suviše elegantni, ali ni previše opušteni.

Crni blejzer

Možete odabrati ili klasični crni sako ili jedan manje formalan, u zavisnosti šta više volite da nosite. Međutim, ne bi bilo loše da imate obe varijante. Crni blejzer, opet zbog boje, možete takođe upariti sa raznim drugim nijansama. Njega možete nositi i na poslovne prezentacije, ali i kada idete sa prijateljima na kafu. Izbor prave košulje ili haljine uz ovaj blejzer je od suštinskog značaja za moderan izgled.

Torbe i torbice

Nošenje prevelike torbe na poslovni sastanak je definitivno nešto što nije primereno. Više bi odgovarala manja torba, sa osnovnim stvarima u njoj. Stoga je neophodno da svaka žena ima različite veličine i oblike torbi, torbica i novčanika u svom ormaru.

Šalovi i kape

Modni detalji kao što su šalovi i kape vam omogućavaju da neku na izgled jednostavnu odevnu kombinaciju dovedete na stepenicu iznad. Od običnog do savršenog. Vunene kape ili marame sa lepim printom će vam pomoći da izgledate šik i moderno. Vezivanje marameoko vrata ili struka  na različite načine može da vam pomogne u stvaranju različitih varijanti vašeg izgleda.Ostavite komentar

Verifikacija