Prolećni trendovi koje morate isprobati

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-03-23 Pregleda: 846 Komentar: 0

Kao i svake godine, i ove sezone počinje definisanje trendova koji će biti aktuelni ovog proleća. Jedva smo dočekali sunčane dane, vesele boje, i zašto to ne bismo uklopili i u svoj prolećni imidž? Svašta će biti aktuelno ove prolećne sezone, a ako i vi želite isprobati kako vam pristaje ovako nešto, onda pročitajte naše predloge za „must try“ proleća 2015.

 

Istaknute obrve

Ovaj trend se nastavlja još iz prošle godine. Pune, lepo oblikovane obrve koje izgledaju prirodno, biće totalni hit i ove sezone. Čak i kada ne nosite makeup, lepe obrve istaći će vaše lice. Ove godine će biti aktuelnije isticanje prirodnih obrva nego njihovo iscrtavanje, tako da vam za za ovu priliku preporučujemo samo lagano ispunjavanje senkama i dobro raščešljavanje četkicom.

Bela boja na noktima

Čisto beli nokti delovaće potpuno sveže na vašim prstićima, baš kao i prvi dašak proleća. Isprobajte mat, ili teksturisani beli lak kako biste postigli ovaj manikir. Ovu boju noktiju možete poneti uz sve kombinacije – svečane, sportske ili naprosto, za kaficu sa drugaricama.

Neobavezan ajlajner

Baš kao što je prošle sezone bio hit uredno i precizno nanešen ajlajner, sada se to totalno menja – jeeej ovo je dobra vest za one kojima malčice ruke drhte! Verovali ili ne, trend je makeup koji izgleda kao da ste sa njim prespavali čitavu noć. Znači: neobavezno, razmazano i pomalo messy. Ovo ćete postići uz pomoć četkica i makeup sunđerčića sa kojima ćete ublažiti sve eventualne oštre i pravilne linije u svom makeup izdanju.

Istaknute usne

Možda ste prošle sezone obožavale onaj „nude look“, ali ove se stvari menjaju – definitivno! Sjajne usne, jarkih boja, koje vrište „Pogledaj me“, biće hit. Obiđite sve drogerije, prodavnice kozmetike, i odaberite boje koje vam najbolje leže: roze, narandžasta, ljubičasta ili neka druga?

Nisko vezani „konjski rep“

Odličan izbor za sve tipove kose. Bilo da imate glatku i ravnu, kovrdžavu ili neku drugu vrstu kose, nisko vezani rep će sigurno super da vam stoji.  Možete ga vezati i da ide malo u stranu – bićete glamurozne.

Nail art

Bilo da volite određenu dozu kiča na noktima, ili se pre odlučujete za jednobojne i klasične „french“ noktiće, ono što morate isprobati ove sezone je svakako nail art. Pronađite neki dezen, motiv koji vam se dopada i ohrabrite se. Neka se na vašim noktima ocrtava veselo i šareno proleće! Pa, isprobajte, što da ne?

Neuredno talasasta kosa

Kratka, dugačka i srednja dužina kose pogodna je za ovaj modni eksperiment. Možete iskoristiti dane kada vam kosa nije najčistija i najposlušnija. Naprosto, uzmite malo pene za kosu (ili drugi proizvod za učvršćivanje) i prstima „nagužvajte“ kosu.  Biće to jedna skroz opuštena, ali moderna frizurica za skoro svaku priliku.

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija