Trendi detalji za proleće/leto 2015

Napisao: dblogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-03-24 Pregleda: 2138 Komentar: 0

Ono što će svakako obeležiti proleće/leto 2015 su modni detalji sa cvetnim printom ili samim cvetićima na sebi. Pored toga se ističe i glamurozni nakit kao trendi detalj. Ono što morate sebi obezbediti za ovo proleće i leto je definitivno vezano za vintage stil. Krenimo od trendi datalja za kosu:

Trake i gumice za kosu

Po svim šoping centrima, parfimerijama, buticima možete primetiti trake i gumice za kosu sa cvetićima. U modu se vraća vintage stil. Nežne boje kao što su svetlo roza, boja kajsije, svetlo zelena i plava preovlađuju na policama ovih prodavnica. Budući da su pletenice i repovi zavezani do pola ponovo u modi, jedna cvetna traka ili gumica može toliko da poboljša vaš izgled da čak toga niste ni svesni. Bilo da se ubrajate u mlađu ili stariju populaciju, nemojte izbegavati ove trendi detalje. Oni su spoj starog i novog, tako da će se starije dame vratiti na kratko u svoju mladost, a mlade dame će biti primećene sa novim modnim detaljima u kosi.

 

 

Glamurozni nakit

Verovatno ste primetili da su u modi minđuše sa staklenim kristalima, cirkonima i kićankama. Ovaj trendi detalj svakako morate imati u svojoj beauty kutiji sa nakitom. Minđuše su velike, te vam uz njih ne treba dodatni nakit. Ukoliko se odlučite da ih nosite, potrebno je odabrati samo pravu boju odeće koja će se slagati uz njih, staviti malo šminke i spremni ste za nezaboravni provod.

 

 

Torbice

Naravno, torbe i torbice nikada i ne izlaze iz mode. Jedina razlika je što se sada često nose male torbe preko ramena sa cvetnim printom. Ipak sa cvetićima ne treba preterivati. Ukoliko već nosite šarene trake i gumice za kosu, onda se odlučite za jednobojnu torbicu. Torbice preko ramena su u casual stilu i mogu se kombinovati uz moderne patike, ali i uz baletanke.

 

Cipele u špic

Da, špic se opet vratio u modu. Ovog puta je on malo drugačiji u odnosu na to kako je prošli put izgledao kada je bio trendi. Sada je široki špic na ženskim cipelama nezaobilazan trendi detalj. Bilo da kupujete baletanke, čizmice ili elegantne cipele, primetićete da modeli sa špicastim vrhovima ovog proleća dominiraju na policama prodavnica sa obućom.

 

Imate li sve što vam je potrebno da budete trendi za proleće/leto 2015?Ostavite komentar

Verifikacija