Sve što treba da znate o svilenim trepavicama

Napisao: blogs Objavljeno u: Postavljeno: 2015-03-25 Pregleda: 18286 Komentar: 0

Jedna od glavnih stvari koje ženski šarm čini onim što jeste jeste „pogled ispod trepavica“. Bujne, uvijene trepavice, je ono što će sigurno učiniti vaš izgled neodoljivim čak i kada na sebi ne nosite šminku. One, koje priroda nije nadarila ovim darom, moraju da pribegnu drugim metodama da to postignu. Bilo da vam je dovoljna maskara, ili volite za posebne prilike da nalepite veštačke trepavice, ono što će vam trajati i delovati potpuni prirodno su svilene trepavice.

Šta su svilene trepavice?

Svilene trepavice su svilene niti koje se koriste u svrhu produžavanja prirodnih trepavica. One su potpuno neškodljive.

Zbog čega su svilene trepavice dobar izbor?

  • Svaka svilena trepavica se pojedinačno lepi posebnim lepkom na pojedinačnu prirodnu. Na ovaj način se postiže savršen prirodan izgled
  • Prilikom odluke da nadogradite svilene trepavice, možete da odaberete njihovu dužinu, oblik i boju koju želite – i uskladiti je što bolje sa prirodnim izgledom vašeg lica
  • Prirodne trepavice na koje se lepe svilene se prilikom procesa nadogradnje ne oštećuju
  • Na svilene trepavice možete sasvim normalno da stavljate maskaru – ali vodite računa da nije vodootporna
  • Tokom leta, i odlaska na bazen ili plažu, imaćete prelepe trepavice bez straha da će vam se maskara razmazati. Sa njima možete redovno plivati i roniti, bez bojazni da ćete ih oštetiti.

Kako se nanose svilene trepavice?

Nanošenje svilenih trepavica je malo trajniji proces od prostog lepljenja veštačkih. Ovim procesom se svilena trepavica lepi na prirodnu, dlačica po dlačicu dok se ne postigne željena gustina i oblik. Svilene trepavice nisu trajne, one se vremenom „menjaju“ jer otpadaju zajedno sa prirodnim. Otprilike, period koji je potreban da prirodna trepavica otpadne, predstavlja i period u kom će vam svilene trepavice trajati. Tretman nadogradnje svilenih trepavica je potpuno bezbolan, i traje između sat do dva, u zavisnosti od željene gustine (broja trepavica) koje želite da nadogradite. Cena nadogradnje svilenih trepavica u Srbiji se kreće od 7000-10000 din.

Na šta treba da obratim pažnju?

Kako biste postigli maksimalan efekat sa svilenim trepavicama, potrebno je da obratite pažnju na iskustvo osobe koja vam ih nadograđuje, jer nepravilno zalepljene, sa viškom lepka mogu da izgledaju veoma neuredno. Kada imate svilene trepavice, važno je da obratite pažnju na njihovo održavanje- nemojte koristiti agresivne skidače šminke, jer na taj način možete da da ih oštetite i skinete. Kako biste zadržali lep i bujan izgled svilenih trepavica, trebali biste svaka 3-4 meseca da uradite korekciju (zamenu otpalih sa novim)

Tagovi:


Ostavite komentar

Verifikacija