5 must have proizvoda za prvomajski izlet

Napisao: dblogs Objavljeno u: Lice i telo Postavljeno: 2015-04-22 Pregleda: 533 Komentar: 0

Proleće i leto su godišnja doba kada često pravimo piknike ili idemo na izlete. Prvi maj je jedan od dana kada smo ceo dan u prirodi sa društvom. To ne podrazumeva samo pakovanje hrane, pića, escajga i ćebadi već i raznih kozmetičkih proizvoda za zaštitu kože. Evo nekoliko osnovnih stvari koje morate poneti na celodnevni prvomajski izlet: 

Krema za sunčanje

Prvi maj može da bude veoma topao i sunčan dan. Kako vaša koža ne bi podlegla zamkama prolećnog sunca, dobro je da pre izleta nanesete kremu za sunčanje. Takođe je stavite i u svoju izletničku torbu i povremeno je nanosite na kožu u toku dana.

 

Balzam za usne

Ispucala usta nisu nikada lep prizor. Vetar i sunce mogu da isuše vaše usne, a to dovodi do njihovog pucanja. Sprečite ovu neprijatnu situaciju i spakujte svoj omiljeni balzam za usne. Balzam za usne će vaše usne štititi ne samo od isušivanja već i od štetnih UV zraka.

 

Krema za ruke

Svi znamo da nakon obilnog prvomajskog ručka ostaje gomila suđa za pranje. To uglavnom raspremaju devojke iz društva. Zato je potrebno da nakon pranja suđa vašim rukama vratite vlažnost i mekoću. U tome će vam pomoći hidratantna krema za ruke.

 

Vlažne maramice

Jedna od sjajnih stvari koje su izmišljene su vlažne maramice. One su u svakoj prilici dobrodošle, pa tako i na izletu. Ukoliko na prostoru za izlet nema odgovarajuće tekuće vode za pranje ruku i umivanje, vlažne maramice će vas spasiti. Sa njima možete obrisati ruke, lice, pazuh, noge ukoliko se uprljate itd. Zato su vlažne maramice neophodne za celodnevni izlet.

 

Naočare, marama, kačket ili šešir

Ponesite na izlet i svoje naočare da biste zaštitili oči od prejakog sunca. Pre nego što pođete u prirodu zaštitite i svoju kosu. Prvo nanesite masku za kosu u spreju (kao što je Revlon Uniq One maska u spreju), a zatim ponesite maramu, kačket ili šešir. Oni će se pobrinuti za čuvanje vaše kose, ali će vam dobro doći i da ne dobijete sunčanicu. Ostavite komentar

Verifikacija