Žuta boja je ponovo u modi

Napisao: dblogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-05-18 Pregleda: 5940 Komentar: 0

Žuta boja je jedna od najistaknutihij boja i ponovo je u modi. Dugo godina je bila u senci i čekala svoj momenat. Ko bi pretpostavio da će se vratiti ovako jaka? Postoji mnogo načina da nosite žutu boju, naročito u toku dana, i da u njoj izgledate i elegantno i opušteno. 

Haljine i suknje

 

 

Budući da je leto na pragu, vreme je sve toplije i toplije, a to znači da se sve više nose haljine i suknje. Ukoliko se odlučite za žutu haljinu, tada obavezno cipele, torbu i druge detalje odaberite u nekoj drugoj boji. Preporučuje se lagana letnja haljina, bez ramena ili otvorenih leđa, zagasite žute boje. Ukoliko ipak više volite suknje, tada možete da odaberete i nešto izrazitiju nijansu žute. U kombinaciji sa mornarskom majcom, tamno plavim cipelama i torbom, izgledaćete savršeno.

 

Pantalone i šortsevi

 

Znamo da su šarene i cvetne pantalone već neko vreme u modi. Sada su aktuelne i žute pantalone, kao i šortsevi. Verovatno se pitate uz šta da nosite ovu boju. Odgovor je uz sve. Samo je potrebno da ne preterujete sa drugim bojama. Dakle, ako već nosite smele žute pantalone ili šorts, onad obucite npr. čisto belu, crnu, sivu ili tamnoplavu majicu. Neka i vaše cipele i torba budu u istoj boji.

 

Majice

 

Žutu majicu je najlakše uklopiti u svakodnevni odevni outfit. Bilo da je kratkih ili dugih rukava, ona će jednako lepo izgledati na vama, kao kada nosite bilo koju drugu boju. I ovde važi pravilo: Ne preterivati sa bojama. Žuta boja je sama po sebi dovoljno istaknuta i svakako skreće pažnju. Nju nose hrabre i smele osobe. To znači da ostali deo vašeg outfita treba da bude jednostavan i jednobojan.

 

​Blejzeri

 

Blejzeri su još jedan modni detalj koji je definitivno IN ove godine. Još ako je u žutoj boji, onda si ti definitivno neko ko poznaje fashion trendove. Žuti blejzer izgleda veoma elegantno i privlačno. Možeš ga nositi i na poslovne sastanke, ali i na kafi sa prijateljicama.

 

​Detalji

 

U ostale detalje spadaju torbe, cipele, minđuše, ogrlice, marame, naočare i slično. Ukoliko si ti osoba koja ne preferira žutu boju, u njoj se ne oseća prijatno ili ako ti jednostavno ne stoje odevni predmeti u ovoj boji, to ne znači da ne možeš imati neki trendi žuti detalj na sebi. Dovoljna je jedna žuta ogrlica da ti potpuno promeni izgled – od običnog to ultra modernog. Probaj da eksperimentišeš, sigurno ćeš pronaći kombinaciju koja će ti odgovarati.Ostavite komentar

Verifikacija