Flash tattoo – sve što treba da znate

Napisao: blogs Objavljeno u: Postavljeno: 2015-06-03 Pregleda: 5026 Komentar: 0

Sigurno ste u poslednje vreme primetili da se na velikom broju fotografija poznatih modela i manekenki pojavljuju svetlucavi zlatni i srebrni ukrasi? Na trenutke ste možda pomislili i da je u pitanju nakit, ali nije, grešite. U pitanju su tetovaže koje su naravno, privremene. Bilo da vam se dopadaju ili da mislite da su kič, nama se veoma dopadaju i mislimo da mogu biti savršen ukras na plaži dok na sebi imate samo kupaći. Leto je pravo vreme za njih, pa ako i razmišljate o tome da „nabacite“ koju, onda evo nekih činjenica koje nije loše da znate:

Da li su flash tetovaže vodootporne?

Naravno da jesu, baš zbog toga vam ih preporučujemo kao must have za plažu. Ipak, pošto ove tetovaže nisu trajne, plivanje, brisanje i sunčanje će ubrzati njihovo skidanje.

Koliko dugo flash tetovaže traju?

Ova tetovažica će trajati od četiri do šest dana, pa ako planirate da provedete desetak dana na letovanju ne bi bilo loše da ponesete i rezervnu kada vam se prethodna ispere i izbledi. Životni vek ove tetovaže može drastično da se smanji pilingom a telo, trljanjem sunđerom i grubim brisanjem peškirom. Zbog toga, budite pažljive kada obavljate svakodnevnu higijenu pa područje sa tetovažom tretirajte veoma nežno i brišite pažljivim tapkanjem peškira.

Kako da uklonim flash tetovažu ukoliko mi se ne dopadne?

Uklanjanje je u principu veoma jednostavno. Potopite tupfer u ulje za skidanje šminke, kokosovo ulje ili bilo koje drugo ulje za telo i trljanjem krenite da uklanjate tetovažu. Možda će vam trebati više od jednog tupfera.

Gde mogu da kupim flash tetovaže?

Za sada još uvek ih nismo videli na našem tržištu, ali sigurni smo da će drogerije biti preplavljene ovim modnim dodacima. A uvek možete da ih poručite iz inostranstva, zar ne? (nadamo se da vam neće uračunati carinu na njih). Evo jednog sajta na kom možete kupiti originalne flash tetovaže: http://www.flashtat.com/

Da li se za stavljanje tetovaže mora ići u neki salon?

Prosto i jednostavno:ne. One su veoma jednostavne za nanošenje i to ćete uraditi u svom domu.

Kako se stavljaju ove flash tetovaže?

Sećate kada smo bili deca pa koristili tetovaže iz žvaka? E pa, upravo tako. Nakvasite tetovažu uz pomoću sunđerčića i vode. Ipak, budite posebno pažljive ukoliko tetovažu nanosite na deo tela sa oblinama kao npr. oko noge, oko vrata i sl.  Za ovo postavljanje tetovaže moraćete pažljivo iseći tetovažu kako bi se prilagodila obliku vašeg tela.Ostavite komentar

Verifikacija