Kako da odabereš kupaći u kom ćeš biti sexy?

Napisao: blogs Objavljeno u: Stil Postavljeno: 2015-06-17 Pregleda: 1628 Komentar: 0

U ovom periodu godine možete doživeti dve situacije: da se osećate kao iz bajke, jer ste uspeli da dovedete svoju figuru do željenog oblika i jedva čekate da se skinete u kratko i celom svetu pokažete svoje zanosno telo (ovo je zaista, zaista retkost J ), ili da vam skidanje u šorts, suknjicu i kupaći predstavlja pravi horor jer se tokom zime ipak zadržalo salce tamo gde ga baš ne volite. Bilo kako bilo, jedno je sigurno, neće svi primetiti vaše salce kao što mislite, a pravilnim odabirom kupaćeg kostima itekako možete dosta toga da prikrijete. Ono što je veoma važno za početak ove priče jeste: da li znaš kog oblika je tvoje telo?

Oblik kruške

Tip: Vaši kukovi su širi i imate malo jače noge, dok vam je gornji deo tela sitniji od donjeg.

Šta da tražite: ključ lepog izgleda u kupaćem za ovaj oblik tela je postizanje proporcija između gornjeg i donjeg dela. Donji deo kupaćeg bi trebao biti što jednostavniji, bez detalja, karnerića i printa, poželjno je tamnije boje, dok gornji deo odaberite tako da skreće pažnju na sebe.

Velike grudi

Tip: imate velike grudi i njima je definitivno potrebna podrška u vidu korpice, žice ili sl.

Šta da tražite: obavezno pronađite kupaći koji će vam u gornjem delu dobro držati grudi i lepo ih oblikovati. Na žalost „trouglasti“ gornji delovi nisu za vas, niti kupaći koji ima tanke tračice. Vama je ipak potrebno nešto malo čvršće. Ako ste vizuelno neskladni, tada donji deo odaberite u nekom printu, karnerićima i sl. Kako biste vizuelno dali ravnotežu između gornjeg i donjeg dela tela.

Male grudi

Tip: Proporcionalno, mnogo ste sitnije gore nego dole i u gornjem delu skoro da imate dečačku figuru.

Šta da tražite:  manje grudi traže malu ili nikakvu potporu, pa možete sebi da priuštite modele  koji veoma malo prikrivaju, koji imaju u gornjem delu karneriće, mašnice ili šljokice. Svakako da možete nositi i kupaće kostime koji imaju umetke i koji će pomoći da vam grudi deluju punije.

Atletska građa

Tip: Mišićavo, atletsko telo, dugački ekstremiteti i  bez oblina.

Šta da tražite: vi možete da birate kupaće kostime sa printovima, karnerićima i sve one koji imaju trouglasti oblik, jer vam ovaj oblik kupaćeg dodaje obline. Takođe, možete da nosite i jednodelne kupaće koji su ispresecani trakama, otvoreni na bokovima i imaju slične zanimljive detalje, jer ćeoni dodati malo oblina barem  vizuelnom smislu.

Više stomačića

Tip: Vaša građa se može opisati kao građa jabuke, i kada se gojite sve vam se „hvata“ u predelu stomaka

Šta da tražite: Bilo koji model  kupaćeg kostima koji će vizuelno stanjiti središnji deo tela (bilo da je jednodelni ili dvodelni) će vam dobro pristajati. Možete odabrati jednodelni koji u predelu stomaka ima presek sa nekom tamnijom bojom, ili dublje modele dvodelnih koji će vam malo „pritisnuti“ salce na stomaku.

Obline

Tip: Vi imate istaknute i grudi i zadnjicu, ali vas takođe krasi i vitak struk

Šta da tražite:  Ključ uspeha u odabiru kupaćeg jeste da istaknete svoje adute, a da istovremeno ostatku svojih oblina pružite odgovarajuću potporu. Idealan izbor za vas bi bili asimetrični kupaći , i kupaći kostimi koji se poigravaju bojama. U principu, ovom obliku tela dosta toga lepo stoji, jer će obline zaseniti svakog posmatrača.

 Ostavite komentar

Verifikacija