8 obaveznih beauty stvari za plažu

Napisao: dblogs Objavljeno u: Lice i telo Postavljeno: 2015-07-20 Pregleda: 1912 Komentar: 0

Leto,plaža, društvo, celodnevno uživanje. Zvuči poznato?  Ako si i ti jedna od onih devojaka koje svoj letnji raspust provodi u super druženju na plaži, koje traje od ujutro do uveče, onda moraš znati koje su obavezne beauty  stvari za za plažu u tvojoj torbi. 

Naočare

Trebamo li ovde dodati razloge? U toku leta bez naočara je skoro nemoguće boraviti na suncu.  Jaki sunčevi zraci mogu da smetaju vašim očima i uzavrelim pogledima. Stavite ih – za savršen skriveni pogled na omiljenu ličnost na plaži. :)

 

Šeširić

Šeširići za plažu imaju višestruku korist. Pre svega vas štite od jakog sunca i štetnog UVA i UVB zračenja. Oni su svakako i bitan modni detalj, ako želite da ostanete IN ovog leta. Na kraju krajeva, jako su simpatični i lepi, a njegovim nošenjem ćete se osećati kao prava dama.

 

 

Krema za sunčanje

Obavezno morate poneti na plažu kremu za sunčanje sa visokim zaštitinim faktorom. Miminum je od 30 SPF. Znamo da želite preplanuli letnji ten, ali će vas krema zaštititi od štetnog sunčevog zračenja i mogućuh komplikacija koje nastaju ako ne nanesete kremu. Pored toga što možete da izgorite i tako sebi upropastite deo leta, možete jako oštetiti kožu i izazvati teške kožne bolesti (kao što je kancer). Dakle, krema za sunčanje sa visokim SPF je MUST HAVE.

 

 

Lagani tonirani krem sa SPF

Svaka dama i damica koja vodi računa o svom izgledu će u svoju torbu za plažu spakovati i neku od laganih toniranih krema (BB kreme). Za leto se preporučuju one tonirane kreme koje sadrže sastojke koji vas štite od UV zračenja. Kao što je na primer BURRA BB Active care. Nanošenjem ovakve kreme imaćete prirodan izgled lica, blistav i ujednačen ten, vaša koža će biti hidrirana u toku dana i zaštićena od UV zraka.

 

Lagani kameni puder

Ovo je jako važno. Tvoje lice u toku leta ima tendenciju da se brže masti, a ne želite da razgovarate sa društvom znojavog i masnog lica. Zato spakujte vaš omiljeni kameni puder. Nakon osvežavanja u vodi, posetite wc na plaži, operite i obrišite lice, prvo nanesite tonirani krem, a zatim i malo kamenog pudera.

 

 

Topli tonirani bronzer

Bronzeri su super stvar, naročito ako vaš ten još nije dobio ujednačenu nijansu. Sa njim ćete postići ujednačenu nijansu lica. Važnoje koristiti toplije tonove, kako vaša koža ne bi dobila maslinasti izgled nakon nanošenja.

 

Balzam za usne

I u toku leta vam je potrebna zaštita za usne. Najbolje je poneti balzam za usne koji takođe sadrži viši zaštitni faktor. Stik za usne će regenerisati dehdriranu kožu usana u toku vrelog dana. Preporučujemo vam da isprobate Marigold stik za negu usana ili Rosal Lip Balm.

 

 

Losion/krema nakon sunčanja

Ukoliko je vaša koža sklona da pocrveni i da se guli posle sunčanja, onda svakako morate poneti sa sobomi losion ili kremu za telo koja štiti kožu nakon sunčanja. Njih možete pronaći u svim apotekama i bolje snabdevenim supermarketima. Ostavite komentar

Verifikacija