Šta oblik tvojih usana govori o tebi?

Napisao: blogs Objavljeno u: Lice i telo Postavljeno: 2015-07-24 Pregleda: 1021 Komentar: 0

Oblik usana je nešto kao otisak prsta. Ne postoje dva jednaka. Usne su ono što nas čini posebnim, senzualnim i što daje krajnji karakter našem izgledu. Vekovima žene pokušavaju da na sve moguće načine istaknu svoje usne, a u današnje vreme prepuno raznih kozmetičkih zahvata i tretmana, prava je retkost videti ženu sa lepim, prirodnim usnama. Ukoliko vam se ne dopada vaš oblik usana, možda ćete nakon ovog teksta uvideti kako je to sve deo vašeg karaktera i da treba da ih prihvatite baš onakve kakve jesu.

Pune usne

Ukoliko su vaše usne oblika kao što ih ima čuvena Anđelina Džoli, ili Skarlet Johanson, tada se o vama može reći da ste hrabra i osoba puna samopuzdanja. Ne postoji ništa lepše od posedovanja savršenih punih i simetričnih usana koje će vam pri svakom pokretu dati samopouzdanje. Vi ste spremni da rizikujete, jer znate da u većini slučajeva izlazite kao pobednice.

Široke usne

Žene sa širokim, razvučenim usnama kao što ih ima Džulija Roberts ili En Hatavej, su veoma vesele i živahne dame koje imaju veliki krug prijatelja sa različitim interesovanjima. Ove dame su veoma uspešne i talentovane i same određuju svoju sudbinu.

Okrugle usne

Žene sa usnama u obliku kruga kao što je npr. Dru Barimor, su veoma znatiželjne i željne istraživanja. Neretko su buntovne i problematične. Kod njih se uglavnom ističu oči i vragolast pogled, pa sa tom kombinacijom šarmiraju sve oko sebe veoma lako i brzo

Tanke usne

Žene sa tankim usnama kao Gvinet Paltrov i Kejt Hadson, su uglavnom intuitivne, osećajne i daju poseban akcenat na detalje. One imaju simpatičnu prirodu, ali su ponekad pomalo rezervisane i stidljive.

Usne u obliku mašne

Dame sa ovim simpatičnim oblikom usana (gornja usna ima istaknutu sredinu) kao što ima Ris Viterspun obično krase osobine da su nezavisne, zavodljive i veoma izražajne. One se ne plaše da kažu šta misle, uvek su glamurozne i svoju sudbinu preuzimaju u svoje ruke.

Usne koje su presavijene ka dole

Ove usne su pomalo napućene, i imaju izgleda kao da se presavijaju ka dole. Takve isne ima Rene Zelveger, i Natali Portman. Dame sa ovakvim usnama su veoma suzdržljive i misteriozne. Ljudi ih gledaju kao veoma egzotične. One su veoma probirljive osobe kojima je veoma teško udovoljiti, a u isto vreme su veoma atraktivne.

 

Tagovi: oblik usana usne


Ostavite komentar

Verifikacija