Vazelin – nužan u beauty rutini svake žene

Postavljeno : 13-Nov-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 60 Komentar: 0

Kada kažemo vazelin, on nas baš i ne asocira na lepotu i stil, ali njegove mogućnosti se konstantno potcenjuju. Vazelin kao jeftin i neutralan proizvod bi trebalo da se nalazi u svakoj kućnoj kolekciji. Pogledajte o čemu se radi, i razmislite o tome da ga uvek imate pri ruci.

Super-hrana za savršen ten

Postavljeno : 13-Nov-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 23 Komentar: 0

Već je svima poznata ona čuvena „zdravlje ulazi na usta“, ali sigurno je i to da i lepa koža, kosa, nokti, ten, takođe dolaze iz tog izvora. Uz današnji tempo života, mnogo više pažnje posvećujemo preparatima koje nanosimo spolja, ali njihovo delovanje je u velikoj meri uslovljeno i sa hranom i namirnicama koje unosimo. Najmoćnija osobina organizma je regeneracija, a materiju i snagu za ovaj proces naš organizam pronalazi upravo u hrani.

Opada lišće –opada kosa?!

Postavljeno : 13-Nov-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 23 Komentar: 0

Jesen je na žalost uglavnom period kada osim lišća opada i nešto, nama mnogo važnije – a to je naša kosa! Da li ste primetili da kada nastupe prelazna godišnja doba, kosa nekako uvek odbije poslušnost, i počinje da bude sve tanja... Ono što ostanje u slivniku nakon pranja je pravi horor za svakoga ko voli svoju kosu. Ipak, sezonsko opadanje kose nije toliko strašno i može se smanjiti. Evo nekih saveta:

Jesenje MAKEUP ideje

Postavljeno : 09-Nov-2017 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 29 Komentar: 0

Kako se menjaju sezonska doba, tako se menjaju i naši prohtevi i stilovi kada je makeup u pitanju. Laganu, nežniju šminku, zameniće tamnije i teže nijanse, a s obzirom na doba godine, one ni u kom slučaju neće izgledati preterano. Evo nekoliko saveta kako da ove jeseni budete potpuno „in“, a po želji i da malo eksperimentišete.

Šta tvoj oblik usana govori o tebi?

Postavljeno : 12-Oct-2017 Objavljeno u: Stil Pregleda: 163 Komentar: 0

Svi oblici usana bi mogli da se podele u nekoliko glavnih grupa. Ipak, generalizacija baš nije poželjna, mada ako verujete u horskop i ostala predviđanja, vrlo je moguće da će vam ovaj tekst biti vrlo zabavan. Kako da protumačite naš tekst? Pre svega, dobro se pogledajte u ogledalo i definišite koji oblik usana imate.