Sve što bi trebalo da znate o aknama

Postavljeno : 12-Sep-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 131 Komentar: 0

Da li vaša koža nije prolematična? Onda spadate u red srećnica koje ne moraju da brinu brigu o tome kako da dovedu svoj ten do savršenstva. Skoro svaka žena je u barem jednom periodu svog života imala problema sa aknama. Ono što je vrlo važno znati, akne ne pošteđuju ni jedan pol ni uzrast. Evo nekih mitova i istina koje bi trebalo da znate:

Izbeljivanje zuba – mitovi

Postavljeno : 12-Sep-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 112 Komentar: 0

Nema ništa lepše od širokog, zdravog osmeha ispod kog se naziru savršeno zdravi i beli zubi. Tržište su preplavili proizvodi za izbeljivanje zuba, ipak, mnogi kao da se plaše da ih koriste. Otkrivamo ti mitove i istine kada je izbeljivanje zuba u pitanju:

Da li si spremna da postaneš plavuša?

Postavljeno : 12-Sep-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 94 Komentar: 0

Bilo da je već imaš, ili ne, ne možeš osporiti da nekim ženama plava kosa naprosto fantastično pristaje. Sve žene su barem jednom poželele tu nežnu, platinastu boju, i zapitale se – kako bi im to stajalo. Naravno, ako već nisi pokušala, evo nešto što bi trebalo da znaš pre nego što odlučiš da zaploviš u vode plavuša...

Beauty trendovi koje moraš isprobati

Postavljeno : 12-Sep-2017 Objavljeno u: Stil Pregleda: 172 Komentar: 0

Beauty trendovi dolaze i odlaze, retko koji se zadržava više od godinu dana ili ostaje u nekom izmenjenom izdanju. Neki nam se dopadaju više, neki su više ekstremni, ali činjenica je da je u današnje vreme skoro svaki trend prilagodljiv za svačiji ukus. Mi ti otkrivamo nekoliko trendova koje možeš kombinovati sa svojim postojećim a po želji, malo eksperimentisati.

Najbolje namirnice koje mogu spasiti tvoju kožu od sunca!

Postavljeno : 10-Aug-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 22 Komentar: 0

Kada dođe leto, većinu dana provodimo napolju. Ma koliko nas privlačio divan, vreo sunčan dan, ipak bi trebalo malo više vremena da posvetimo našem zdravlju i tome kako će se naše uživanje odraziti na kožu. Posebna priča je kada smo na letovanju, tada glavni cilj i jeste – biti što više na suncu. Pogledajte koje su to namirnice uz pomoću kojih možeš prevazići oštećenja kože tokom leta...