Saveti za lakše preživljavanje letnjih beauty nevolja

Postavljeno : 13-Jun-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 311 Komentar: 0

Ah to leto, koje smo svi dugo čekali! Mnogima omiljeno godišnje doba, vreme za uživanje, plažu  i druženje. Ipak, neke sitnice mogu da pokvare čitav utisak, pa čak i da nerviraju. Evo kako da najlakše prevaziđete te problemčiće!

Greške pri pranju kose koje nesvesno činimo

Postavljeno : 06-Jun-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 151 Komentar: 0

Lepa kosa je zdrava kosa. Ono što definitivno utiče na zdravlje naše kose jeste i način na koji je peremo i tretiramo. Ponekad, misleći da radimo najbolje što možemo, mi u stvari radimo upravo suprotno – oštećujemo svoju kosu! Pogledajte koje su to najčešće greške:

Letnji trikovi za sjajan izgled

Postavljeno : 05-Jun-2017 Objavljeno u: Lice i telo Pregleda: 26 Komentar: 0

Kada dođe leto, postajemo potpuno otkriveni i svaka sitnica na našem telu nam smeta jer je itekako vidljiva. Nema više sakrivanja pod odećom, uz makeup. Sva lepota kao i sve mane leti dolaze do izražaja! Mi vam otkrivamo nekoliko trikova, kako da olakšate sebi leto i kako da se uvek i u svakom momentu osećate super u svojoj koži!

Letnje makeup promene

Postavljeno : 05-Jun-2017 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 346 Komentar: 0

Leto nam je sve bliže, i ono donosi neke važne promene kada je naše funkcionisanje u pitanju. I ne samo to, tokom leta obično menjamo navike u ishrani, fizičkoj aktivnosti i sve prilagođavamo vrelim, sunčanim danima. Da li ste se nekada zapitali šta naša koža želi leti? Sigurno da je i šminkanje drugačije. Otkrijte sa nama, koji su to detalji koji će učiniti da tokom leta izgledate svežije i lepše.

Trendovi koji će obeležiti 2017.

Postavljeno : 12-May-2017 Objavljeno u: Stil Pregleda: 347 Komentar: 0

Da bismo bili u toku, bitno je samo zapratiti nekoliko trendseterki na Instagramu, i pažljivo pratiti njihove fotografije i stilove koje promovišu. Poznato je već, da se na Instagramu rađaju neki najpopularniji stilovi. Pa evo, nekih koje smo mi zapazili.