Upotreba leda u beauty rutini

Postavljeno : 12-Dec-2017 Objavljeno u: Lice i telo Pregleda: 374 Komentar: 0

Možda ste čuli, a možda i niste, da led može itekako da se koristi kada je lepota u pitanju. Ne, on ne služi samo za rashlađivanje omiljenog pića. Led je besplatan, a efikasan. Pogledajte kako!

Svakodnevne navike zbog kojih izgledaš starije

Postavljeno : 12-Dec-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 476 Komentar: 0

Svi mi imamo neke svoje sitne navike, koje konstantno radimo, ne pridajući im poseban značaj. Ipak, neke od tih navika itekako utiču na našu lepotu i to u negativnom smislu. Pogledajte šta je to, zbog čega možete izgledati starije nego što jeste.

Mitovi zbog kojih naša kosa ne raste onako kako bi trebalo

Postavljeno : 12-Dec-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 1062 Komentar: 0

Na godišnjem nivou, svaka žena troši mnogo vremena, novca i truda kako bi njena kosa izgledala zdrava i sjaja. Ipak, ponekad je veoma teško odvojiti stvarnost od mitova i šta je to što u stvari utiče, a šta ne utiče na izgled i zdravlje naše kose. Pa da krenemo...

Dermatolozi otkrivaju – kako do zdravog i blistavog tena?

Postavljeno : 12-Dec-2017 Objavljeno u: Lice i telo Pregleda: 716 Komentar: 0

Ponekad su stvari veoma jednostavne kada je nega lica u pitanju. Ipak, teško je razaznati od velike količine inforacija, saveta, uputstava – šta je ono što je univerzalno i čega bi trebalo da se pridržavamo. Neki poznati dermatolozi izveli su svoje generalne zaključke, sa naravno, prostorom za odstupanje kod specifičnih tipova kože.

Vazelin – nužan u beauty rutini svake žene

Postavljeno : 13-Nov-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 504 Komentar: 0

Kada kažemo vazelin, on nas baš i ne asocira na lepotu i stil, ali njegove mogućnosti se konstantno potcenjuju. Vazelin kao jeftin i neutralan proizvod bi trebalo da se nalazi u svakoj kućnoj kolekciji. Pogledajte o čemu se radi, i razmislite o tome da ga uvek imate pri ruci.