Flash tattoo – sve što treba da znate

Postavljeno : 03-Jun-2015 Objavljeno u: Pregleda: 5021 Komentar: 0

Sigurno ste u poslednje vreme primetili da se na velikom broju fotografija poznatih modela i manekenki pojavljuju svetlucavi zlatni i srebrni ukrasi? Na trenutke ste možda pomislili i da je u pitanju nakit, ali nije, grešite. U pitanju su tetovaže koje su naravno, privremene. Bilo da vam se dopadaju ili da mislite da su kič, nama se veoma dopadaju i mislimo da mogu biti savršen ukras na plaži dok na sebi imate samo kupaći. Leto je pravo vreme za njih, pa ako i razmišljate o tome da „nabacite“ koju, onda evo nekih činjenica koje nije loše da znate:

Kozmetički proizvodi koje većina koristi na pogrešan način

Postavljeno : 10-Jul-2017 Objavljeno u: Pregleda: 579 Komentar: 0

Ponekad je u pitanju nedovoljna informisanost, ili naše pogrešno razumevanje namene određenih kozmetičkih proizvoda. Ono što je sigurno, da neke proizvode koristimo onako kako nama odgovara, dok za neke baš i nismo sigurno kako bi trebalo pa improvizujemo. Mi vam otkrivamo neke najčešće zablude kada je upotreba kozmetičkih proizvoda u pitanju.

Sve što treba da znate o svilenim trepavicama

Postavljeno : 25-Mar-2015 Objavljeno u: Pregleda: 18233 Komentar: 0

Jedna od glavnih stvari koje ženski šarm čini onim što jeste jeste „pogled ispod trepavica“. Bujne, uvijene trepavice, je ono što će sigurno učiniti vaš izgled neodoljivim čak i kada na sebi ne nosite šminku. One, koje priroda nije nadarila ovim darom, moraju da pribegnu drugim metodama da to postignu. Bilo da vam je dovoljna maskara, ili volite za posebne prilike da nalepite veštačke trepavice, ono što će vam trajati i delovati potpuni prirodno su svilene trepavice.