5 fantastičnih saveta za jesenju negu kose

Postavljeno : 10-Oct-2014 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 1480 Komentar: 0

Jesen nam je stigla. Na žalost, nije samo lišće ono što opada. Sigurno ste i same primetile kako vam u jesenjem periodu kosa intenzivno opada i gubi na volumenu. Nemojte biti očajne. Ovo je normalna pojava i veliki broj žena je primećuje. Ipak, baš zbog ovakve situacije, važno je da kosi priuštite dodatnu negu kako bi se što pre oporavila i vratila svoj sjajni izgled. Naravno, nikada ne zaboravite da je unos vitamina i vode, ono što prvenstveno blagotvorno deluje.

8 trendi frizura koje će se nositi 2017.

Postavljeno : 14-Mar-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 1766 Komentar: 0

Toliko je različitih trendova kada su frizure u pitanju, da možemo zahvaliti sudbini što je skoro, pa sve u modi! Ono što nikada ne izlazi iz mode je definitivno lepa, negovana i zdrava kosa, a sve ostalo su samo varijacije. Kada imate zdravu i lepu kosu, lako ćete biti u trendu! Ipak, 2017. godinu će obeležiti određeni stilovi, pa pogledajte o čemu se radi.

Botoks za kosu – sve popularniji tretman

Postavljeno : 10-Oct-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 597 Komentar: 0

Hajde da malo razbijemo neke mitove i istine kada je u pitanju taj toliko popularni botoks kose. Za botoks lica smo svi čuli, ali botoks kose nekako ostaje neistraženo područje prepuno mitova. Da li su vam već u nekom salonu nudili ovu uslugu ili ste je možda isprobali na sospstvenoj kosi? Pa da krenemo...

Brazilke otkrivaju – tajne predivne kose

Postavljeno : 10-Jul-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 1082 Komentar: 0

Opšte je poznato da žene u Brazilu imaju predivnu kosu. Dužina, bujnost i sjaj je ono čime se ponose i ša ih krasi. Na osnovu ankete, otkrilo se šta je to što one rade sa kosom što žene sa drugih kontinenata čini ljubomornim. Neke tajne vam otkrivamo, slobodno ih iskoristite!

Crvenokose su posebne – pogledajte zbog čega!

Postavljeno : 11-Apr-2017 Objavljeno u: Kosa Pregleda: 1612 Komentar: 0

Brinete, crnke, plavuše... na sve smo navikli da ih viđamo kako u prirodnim, tako i u fabanim tonovima. ALI... prirodne crvenokose baš i nisu toliko česte?  Ipak, one su zaista posebne, i obavezno podelite ovo sa nekom ukoliko je poznajete J