7 stvari koje svaka žena mora da ima u svom garderoberu

Postavljeno : 20-Mar-2015 Objavljeno u: Stil Pregleda: 1177 Komentar: 0

Smena godišnjih doba diktira i garderobu koju oblačimo. Postoji nekoliko odevnih predmeta koji bi trebali da se nalaze u svakom ženskom ormaru i koji su jednako važni za svaku sezonu. Jeste da je zima prošla, ali sigurno će te sačuvati čizme za sledeću sezonu. Zar ne?  Neke stvari ne izlaze iz mode i treba ih čuvati i posedovati.

Evo kojih sedam stvari svaka žena mora da ima u svom garderoberu:

Beauty saveti za svaki horoskopski znak

Postavljeno : 04-Dec-2015 Objavljeno u: Stil Pregleda: 788 Komentar: 0

Bilo da verujete ili ne u dnevne, nedeljne i mesečne horoskope, jedno je sigurno – opis vašeg horoskopskog znaka se sigurno barem u nekom delu poklapa sa vama kao ličnošću i ponekad to poklapanje može biti jezivo istinito. U skladu sa profilom svakog horoskopskog znaka, modni gurui su osmislili beauty savete uz pomoću kojih će se kod svakog horoskopskog znaka istaći ono što je najlepše. Pa da krenemo...

Beauty trendovi koje moraš isprobati

Postavljeno : 12-Sep-2017 Objavljeno u: Stil Pregleda: 330 Komentar: 0

Beauty trendovi dolaze i odlaze, retko koji se zadržava više od godinu dana ili ostaje u nekom izmenjenom izdanju. Neki nam se dopadaju više, neki su više ekstremni, ali činjenica je da je u današnje vreme skoro svaki trend prilagodljiv za svačiji ukus. Mi ti otkrivamo nekoliko trendova koje možeš kombinovati sa svojim postojećim a po želji, malo eksperimentisati.

Boho stil – tvoj izbor za ovo leto?

Postavljeno : 13-Jul-2015 Objavljeno u: Stil Pregleda: 1862 Komentar: 0

 

Sigurno ste čuli za boho ili boho-šik stil, ali niste bili sigurni šta je njegova karakteristika odnosno šta je tačno ova vrsta stila. Boho-šik stil je nastao pod uticajem raznih varijeteta bohemijskog i hipi uticaja. Ova vrsta stila se pojavila još šezdesetih godina 20. veka. Kratko je bio popularan devedesetih godina, a ekspanziju je doživeo početkom 2005. godine pod uticajem glumice Sijene Miler i modela Kejt Mos. 

Budi IN u jesenjim čizmama

Postavljeno : 17-Sep-2015 Objavljeno u: Stil Pregleda: 4734 Komentar: 0

Jesen se bliži, a sa njom i hladnije vreme. Pripremite svoje čizmice za jesenje dane i pogledajte na koje sve načine možete nositi i plitke i duboke čizme tako da budete uvek IN.