10 najčešćih grešaka prilikom nanošenja ajlajnera

Postavljeno : 07-Feb-2017 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 3990 Komentar: 0

Ajlajner – jedna od omiljenih makeup stvarčica koju svaka žena ima u svojoj kozmetičkoj torbici, a u isto vreme, stvarčica od koje sve zaziremo. Veština uspešnog nanošenja ajlajnera je kao drevna kineska veština koju ne može da savlada svako, i njene tajne su poznate samo odabranima. Ipak, nije sve tako crno, postoje neke „cake“ i tajne koju svakao žena može da savlada uz malo dodatne vežbe. Ma koliko frustrirajuće bilo, tajna se krije u beskrajnom vežbanju. Mi vam otkrivamo koje greške ne bi trebalo da pravite, a to je već jedan korak više ka uspešnom nanošenju ajlajnera.

5 beauty saveta za uži izgled lica

Postavljeno : 17-Dec-2015 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 2054 Komentar: 0

Imaš obli oblik lica? Možda tvoji roditelji obožavaju tvoje obrašćiće ali je tebi dosadilo uporno „štipkanje“? Da se suočimo sa činjenicama: prefinjen i elegantan izraz lica ne mora isključivo dolaziti iz izduženog oblika, ali definitivno da je tanje lice, istaknutije oči, ono čemu veliki broj dama teži. Hvala bogu na dašanjoj tehnologiji izrade kozmetičkih proizvoda pa su stručnjanci mislili i na to. Evo nekoliko saveta kako da vizuelno suziš lice:

5 saveta za savršene obrve

Postavljeno : 19-Oct-2015 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 3010 Komentar: 0

Koliko puta vam se nije dopalo kako vaše obrve izgledaju u ogledalu? Ponekad se probudite ujutru, pogledate se u ogledalu i začudite se – da li ste to uopšte vi? Žene uglavnom muče borbu sa obrvama. Neke ih imaju prebujne, dok druge moraju da ih iscrtavaju, tetoviraju ili pribegavaju drugim metodama kako bi postigle volumen. Ukoliko niste baš stručnjak, najbolje bi bilo da samo oblikovanje obrva prepustite profesionalcima i da u tu svrhu posetite kozmetički salon.

Beauty blender VS makeup četkice

Postavljeno : 04-Dec-2015 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 1799 Komentar: 0

Planetarno popularan beauty blender je svakome već poznat, ali ukoliko se dvoumite da li da pređete na upotrebu beauty blendera ili da se zadržite na upotrebi svojih makeup četkica, tada morate pročitate tekst koji sledi. Možda ćemo vam pomoći u odluci, a vi nam svakako napišite vaša iskustva i mišljenje.

Boje ruževa koje moraš isprobati ove sezone!

Postavljeno : 18-Apr-2017 Objavljeno u: Šminka Pregleda: 1032 Komentar: 0

Ono što će svakako obeležiti ovu sezonu jesu upadljive usne! Boju koju ćš poneti ove sezone obavezno biraj u skladu sa svojim tenom, bojom kose i na kraju... raspoloženjem! Mi ti otkrivamo šta je to moderno, a ti odaberi pravu nijansu za sebe!