GlamBox kutija – kreativna upotreba

Postavljeno : 19-Feb-2016 Objavljeno u: GlamBox Pregleda: 3045 Komentar: 0

Veliki ste fan GlamBox-a i u vašoj kolekciji se pronašlo nekoliko praznih kutija? Svaki ljubitelj GlamBox-a zna – naše kutije su izuzetno kvalitetne i čvrste i sve dame im pronađu neku upotrebu nakon što je isprazne. Neke čuvaju šminku, neke slike i drage uspomene, a mi vam otkrivamo kako da na brz i lak način napravite kutiju za čuvanje vaših omiljenih prstenčića i/ili minđuša ( a znamo sigurno da ih imate).

Šta se krilo u oktobarsko-novembarskom GlamBox-u?

Postavljeno : 23-Nov-2015 Objavljeno u: GlamBox Pregleda: 720 Komentar: 0

Da li si poručila svoje oktobarsko-novembarsko izdanje pa si imala priliku da uživaš u svojim proizvodima? Ako jesi, brzo poseti našu stranicu i napiši svoje recenzije, a ako nisi, evo kratkog preseka šta se sve moglo dobiti u ovom izdanju!

GlamBox oktobar-novembar 2015. godine su obeležili fantastični proizvodi, a kao i u većini slučajeva, u svakoj kutiji se pronašlo po 5 proizvoda. Pa da krenemo redom, šta je obeležilo ovo izdanje!

Zašto zbog GlamBox-a srce brže zakuca?

Postavljeno : 11-Feb-2016 Objavljeno u: GlamBox Pregleda: 989 Komentar: 0

Da li si zbunjena sa velikim izborom kozmetičkih proizvoda na našem tržištu? Već dugo vremena tragaš za onim pravim, isprobala si gomilu, a ni jedan ti ne odgovara. Previše vremena ti je potrebno da odeš u drogeriju i biraš ono što ti odgovara? Razmisli o GlamBox konceptu koji će ti olakšati i ulepšati tvoj beauty život.